Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

«Ο Βενιζέλος είναι κουραμπιές, λουφαδόρος στο στρατό»

Επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Ο Βενιζέλος είναι κουραμπιές, λουφαδόρος στο στρατό. Δεν τον φοβόμαστε. Αν θέλει να μας βγάλει εκτός νόμου, τότε τι να κάνουμε. Θα μας πάρουμε τα βουνά και ας έρθει εκεί ο... Ι3» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3 αναφερόμενος στις προσπάθειες του κ. Βενιζέλου να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή.

Μιλώντας για την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα, ανέφερε:
«Οι εγχώριοι δουλοπάροικοι αποθέωσαν τον Ολάντ, με τον Βενιζέλο μάλιστα να του ζητά βοήθεια για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγή. Αυτό είναι ξενοδουλεία. Φανταστείτε να πήγαινε Έλληνας πολιτικός στη Γαλλία και να του ζητούσε Γάλλος βοήθεια εναντίον του Εθνικού Μετώπου».

Ο κ. Μιχαλολιάκος δεν άφησε ασχολίαστο και το θέμα ελληνο-γαλλικής φιλίας που προβάλλεται από διάφορα μέσα επικοινωνίας:
 «Σιγά τους Γάλλους τους φίλους μας. Στην μικρασιατική καταστροφή έκοβαν τα χέρια των Ελλήνων που ανέβαιναν στα πλοία για να σωθούν».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.