Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Μπουμπούκος - Κορμάρα Προστασίας! - [Είσαι ξεφτύλας ρε...] - Ζωή:_Δέχομαι απειλές – Άδωνις: Θα σε προστατεύσω με το κορμί μου


Έχουμε ξαναγράψει για τις αντιδράσεις που προκαλεί στους βουλευτές όλων των κομμάτων (και του Σύριζα) η προσπάθεια της Ζωής Κωνσταντοπούλου να «πρωταγωνιστήσει» στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ο όρος είναι σκοπίμως επιεικής, δεδομένου ότι ακόμη και οι συνάδελφοί της Παναγιώτης Λαφαζάνης και Θοδωρής Δρίτσας, δυσφορούν από το γεγονός ότι υποβάλλει σε πολύωρες «ανακρίσεις» όλους τους μάρτυρες.

Στη χθεσινή «πρεμιέρα» της προανακριτικής έκανε το ίδιο με τον πρώην πρέσβη στο Παρίσι, Χαλαστάνη, με αποτέλεσμα να μην προλάβει καν να καταθέσει ο πρώην αρχηγός της ΕΥΠ Κων/νος Μπίκας. Ακολούθησαν επικριτικά για εκείνη ρεπορτάζ στα ΜΜΕ και η οργισμένη (κατά δημοσιογράφων, τους οποίους και κατονόμασε) απάντησή της ότι δέχεται απειλές.

Αφορμή δημοσίευμα (iefimerida), που απέδιδε σε βουλευτή της προανακριτικής τη φράση «κάποια στιγμή θα κλείσουν τα φώτα και θα πέσει ξύλο».

Η αντίδρασή της θεωρήθηκε τόσο υπερβολική ώστε -πέραν των σκωπτικών σχολίων στους διαδρόμους της Βουλής- ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε να δηλώσει «αν φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα, είμαι διατεθειμένος να προτάξω το κορμί μου για να την προστατεύσω»…


Τι σχόλιο να κάνει κανείς…
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.