Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Άγριο κράξιμο στη Λούκα Κατσέλη που διέφυγε από χωράφι σε χωράφι...

Της Μαριάννας Τσήπα

Η Λούκα Κατσέλη από χωρίον εις χωρίον γιατί η αλαζονεία της … εδώ πληρώνεται!!!
Οι αγρότες της Τριταίας έδειξαν ότι έχουν… τσαγανό!

Στην Αθήνα πλέον δεν μπορεί να κυκλοφορήσει. Κι έτσι ξεκίνησε τις περιοδείες της στην επαρχία. Η Λούκα Κατσέλη εμφανίστηκε χθες στην Αχαΐα σε συγκέντρωση 20 νοματαίων  (δεν μαζεύει παραπάνω) που της διοργάνωσαν οι «κολλητοί» της. Δεν υπολόγισε όμως τους αγρότες, τους  οποίους  προκλητικά αγνόησε και δεν συνομίλησε καν μαζί τους για τα προβλήματα του κλάδου τους, παρά την έκκλησή τους για διάλογο.
Και τα λάθη εδώ ...πληρώνονται!
Η πρώην Υπουργός (που κι αυτή ψήφισε  το μνημόνιο, χωρίς να το διαβάσει) πηγαίνοντας χτες από την Τριταία σε άλλη «μεγαλειώδη» συγκέντρωση στο Αίγιο, δεν κατάφερε να περάσει το μπλόκο των αγροτών στο Διάσελο, που  την ανάγκασαν να μεταβεί στο Αίγιο μέσω...  Καπερναούμ.
Πέντε ώρες περιπλανιόταν μες τη νύχτα από χωράφι σε χωράφι, από δύσβατους αγροτικούς δρόμους -θυμίζοντας το «από χωρίον εις χωρίον»- και με συνοδεία αστυνομικών μέχρι να φτάσει στη λεωφόρο. Οι «δορυφόροι» και συνοδοί της,  ο πρώην βουλευτής και...
πρώην Νομάρχης Αχαΐας Ευριπίδης Καφαντάρης, οι πρώην βουλευτές Μαρία Κυριακοπούλου και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος  αποδοκιμάστηκαν από τους συγκεντρωμένους αγρότες-διαδηλωτές, καθώς επιχείρησαν προκλητικά να σπάσουν το μπλόκο.
Κατά τα άλλα η κυρία σχημάτισε την Κοινωνική Συμφωνία χωρίς να είναι ικανή να κάνει διάλογο με τα κινήματα!==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

5 σχόλια:

 1. Αγαπητή κα Τσήπα, αν έχετε την καλοσύνη θα ήθελα να μας πληροφορήσετε από πού αντλήσατε αυτές τις «έγκυρες» πληροφορίες. Είτε κάποιος σας παραπληροφόρησε, είτε εσείς, για λόγους που η ίδια γνωρίζετε, διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα.
  Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την λανθασμένη χρονολογική σειρά των γεγονότων που περιγράφετε. Η κα Κατσέλη πήγε στο Αίγιο το πρωί του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου από την πόλη της Πάτρας χωρίς κανένα πρόβλημα. Στη συνέχεια το απόγευμα της ίδια μέρας παραβρέθηκε σε εκδήλωση στην Τριταία. Συνεπώς το σχόλιό σας «….πηγαίνοντας χτες από την Τριταία σε άλλη «μεγαλειώδη» συγκέντρωση στο Αίγιο…» είναι λίγο άκυρο και άτοπο χρονικά.
  Σε ότι αφορά τις συναντήσεις τις οποίες είχε στην Πάτρα, τόσο η αίθουσα του επιμελητηρίου Αχαΐας όσο και εκείνη στο πρώην δημαρχείο Σταυροδρομίου, ήταν και οι δύο γεμάτες. Μάλιστα στη Σταυροδρόμι, πέραν από τις προγραμματισμένες ομιλίες έγινε και μεγάλος διάλογος μεταξύ κτηνοτρόφων και αγροτών μαζί της, τόσο για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά τους όσο και συνολικά για τους προβληματισμούς τους σχετικά με το ΠΑΣΟΚ (ας μην ξεχνάμε ότι το Καλέτζι είναι η γενέτειρα των Παπανδρέου).
  Οι 5 νοματαίοι (στην κυριολεξία όμως) ήταν αυτοί που κατά τις 10 – 11 το βράδυ έκλεισαν τον δρόμο στο Διάσελο (δρόμο από τον οποίο πέρασε άνετα πηγαίνοντας από την Πάτρα προς το Σταυροδρόμι) και αυτό δεν είχε σχέση με την κα Κατσέλη ή τη συνοδεία της, αλλά με κάνα δυο τσιπουράκια παραπάνω που ήπιαν…. γεγονός που οι ίδιοι ομολόγησαν σε καφενείο της περιοχής την επόμενη ημέρα.
  Συνεπώς μπορεί να είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας να μην σας αρέσει η κα Κατσέλη και να διαφωνείτε μαζί της, δεν μπορείτε όμως να δημοσιοποιείτε ως πραγματικά γεγονότα τα οποία συνέβησαν μονάχα στη σφαίρα της φαντασίας κάποιου….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ανώνυμο σχόλιο σας υπέχει έγκληση για διάψευση;
   Αν η κυρία Κατσέλη χρησιμοποιεί αυτό τον τρόπο επικοινωνίας και όχι το επίσημο Γραφείο Τύπου, τότε τι να υποθέσουμε για την εγκυρότητα των αιτιάσεών σας!!!
   Παρόλα αυτά εμείς ενημερώσαμε την συντάκτη του άρθρου.

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ κε nasosgr εγώ απλά έτυχε να παρεβρεθώ στις 2 εκδηλώσεις και γνωρίζω από πρώτο χέρι πως εξελήχηκαν τα πράγματα.
   Ως προς το έγκυρο των αιτιάσεών μου, απ όσο γνωρίζω υπήρξε δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων, συνεπώς όσα αναφέρω μπορείτε με μεγάλη άνεση να τα διασταυρώσετε απλά αναζητώντας τις εικόνες από τις εκδηλώσεις.
   Από την απάντησή σας και μόνο διακρίνω μια εμπάθεια προς το πρόσωπο της κας Κατσέλη. Δικαίωμά σας. Αυτό που δεν είναι δικαίωμά σας όμως είναι να ερμηνεύετε ένα σχόλιο, όπως το δικό μου (που επαναλμβάνω ότι τυγχάνει να παραβρέθηκα στις εκδηλώσεις χωρίς να είμαι "κολλητός" όπως υποτιμητικά χαρακτηρίζονται όσοι παραβρέθηκαν από τη συντάκτη), κατά τον τρόπο που μπορεί να σας βολεύει, συνδέοντας όποιον απλά διαφωνεί μαζί σας με το γραφείο της κας Κατσέλη.

   Διαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Οι απόψεις σας δημοσιεύτηκαν χωρίς δικά μας σχόλια.

   Διαγραφή
 2. Ζητήσαμε την άποψη της Μαριάννας Τσήπα για τα παραπάνω σχόλια του αναγνώστη μας:

  Μαριάννα Τσήπα: "Αγρότες από το μπλόκο της Τριταίας
  Tίποτε από όλα αυτά δεν είναι στη σφαίρα της φαντασία μας. Ούτε ευρώ μας άφησαν τα χρέη και οι φόροι για να πιούμε τσίπουρο, είμαστε στο δρόμο μες το κρύο δίνοντας το δίκαιο αγώνα μας και παλεύοντας για τα αιτήματά μας όπως όλοι οι αγρότες στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μιλούν τα ίδια τα γεγονότα. Δεν ξεχνάμε ότι το Καλέτζι είναι η γενέτειρα των Παπανδρέου, αλλά ο George μας τα κατάφερε να μην μπορεί να έρθει στο τόπο του. ‘Oσο για την πρώην Υπουργό και νυν Κοινωνική Συμφωνία θα παρακαλούσαμε να μας την φέρουν -γιατί μόνη της δεν έρχεται, θα είχε έρθει και όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στα πάνω του- να μας διαψεύσει ακούγοντάς μας, μιλώντας μας για τα αιτήματά μας, πράγμα που της ζητήσαμε, αλλά αντιθέτως καβάλα στο καλάμι της μας αγνόησε. Εξάλλου δεν θα της ζητούσαμε να μας λύσει κάτι, αφού δεν είναι ούτε βουλευτής –φρόντισε ο λαός δικαίως γι΄αυτό- απλά την αλαζονεία της πλήρωσε. Θα θέλαμε να μας μάθει τον καρόδρομο που ανακάλυψε προς την Πάτρα μπας και κόβουμε δρόμο για να κερδίζουμε και λίγο πετρέλαιο τώρα που πωλείται στα φαρμακεία. Όσο για τους συντοπίτες μας πρώην βουλευτές Μαρία Κυριακοπούλου και Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλο καθώς και τον πρώην Νομάρχη Καφαντάρη ας μας διαψεύσουν κι αυτοί κοντά είμαστε 30 km από την Πάτρα , αυτοί βασιλικότεροι από το βασιλιά, μας πάτησαν και με το αυτοκίνητό τους , μπορεί να μην έβλεπαν γιατί ήταν νύχτα.
  Έχουμε τα προβλήματά μας, κάνουμε τον αγώνα μας και δεν προκαλούμε. Ας μάθουν επιτέλους να λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή