Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Συζυγική απιστία και άλλα "πιπεράτα"... δια χειρός Γαλάτειας Βούρβουλη

Γεννήθηκα το 1964 στην Αθήνα κι έμπλεξα επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία το 1982, στην εφημερίδα Μεσημβρινή. 
Έκανα αστυνομικό ρεπορτάζ μέχρι το 1990, που μετανάστευσα στη Ν. Υόρκη ως ανταποκρίτρια ΗΠΑ για τη Μεσημβρινή, την ΕΡΤ και το STAR. 
Επιστρέφοντας στην Αθήνα, το 1995, ανέλαβα το διπλωματικό ρεπορτάζ του STAR (1996-2000) και κατάφερα να εκδοθώ για πρώτη φορά (Το Κέρατο και άλλα απρόοπτα, Μοντέρνοι Καιροί, 1999). 
Τον Σεπτέμβριο του 2000 ανέλαβα την αρχισυνταξία της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη (ΝΕΤ) και το 2003 την αρχισυνταξία της εκπομπής «Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά (MEGA). 
To 2004 εγκατέλειψα οριστικά την τηλεόραση και κάνοντας το δικό μου sabbatical, εξελίχθηκα σιγά-σιγά σε wannabe-geek.
 Το 2008 εκδόθηκα για δεύτερη φορά (Η ντροπή της οικογένειας, Intro Books) κι εκεί που σκότωνα τέρατα (και ζόμπι) on line, εμφανίστηκε ξαφνικά το protagon.gr κι απο τότε ζω έναν τυφλό έρωτα – και είμαι πιά επισήμως geek.

Κατηγορίες:

1. Περί απιστίας γενικά: protagon

2. Περί απιστίας και άλλων δαιμονίων: biblionet

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.