Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

" Άμεσες εισαγγελικές ευαισθησίες" για τις "ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης": "άρον, άρον, σταύρωσον τον Ντίμη Αργυρόπουλο" [Η διάφορα ανάμεσα στην ηλιθιότητα και στην ευφυΐα είναι ότι η δεύτερη έχει όρια]


"Έχει καταστεί τρομακτικά προφανές ότι η τεχνολογία μας έχει υπερκεράσει την ανθρωπιά μας"... "Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο. - Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher", αυτά τα λόγια, του Αλβέρτου Αϊνστάιν, θυμήθηκα όταν διάβασα για τα όσα έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ντίμης Αργυρόπουλος, στο facebook για το περιστατικό με την αποστολή σφαίρας στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα που λένε ότι προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης... για δήθεν΄«πρόκλησης ή διέγερσης σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος και διατάραξη της ειρήνης των πολιτών».

Συγκεκριμένα ο κ. Αργυρόπουλος έγραψε: «Μα την άλλη φορά θα του τις φυτέψουν. Ο κόσμος εξαγριώθηκε και δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα».
 
Για κάποιον που γνωρίζει στοιχειωδώς από διαδίκτυο και τις λεγόμενες "ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ή «social networking sites»" θα μιλούσε μιλούσε για:
 παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και ότι αυτά πρέπει να προστατεύονται από το νόμο. Τι εννοώ;
Αυτό φέρεται να γράφτηκε σε κλειστό χώρο μελών με πρόσβαση σε "μέλη -φίλους" και όχι σε δημόσιο χώρο (πρόσβαση από όλους).
Δείτε τι πρόσβαση έχετε για να δείτε τι μπορεί να έχει γράψει ο συγκεκριμένος εγκαλούμενος:
https://www.facebook.com/dimis.argyropoulos 
Πρέπει προφανώς να είστε εγγεγραμμένος.
Η σελίδα αυτή μπορεί να είναι ελεύθερη σε όλους ή και κλειστή σε μέλη, όπως άλλωστε και τα άλλα ιστολόγια.
Δεν θα ασχοληθώ και δεν θα σχολιάσω την εισαγγελική έρευνα, απλά τονίζω την προστασία της ελευθερίας του λόγου. Εάν κάποιοι μας παρακολουθούν και στα "ιδιωτικά μας" (δεν ψάχνω για το "καρφί φίλο") δεν είναι η είδηση, αλλά μέσω της έρευνας αυτής, που μάλλον θα δούμε και νέες απαγορεύσεις με το περιβόητο νόμο περί της φίμωσης του διαδικτύου.
Μετά τους μισθούς πείνας και τα εργασιακά Κίνας θα έχουμε και το διαδίκτυο Κίνας!!!

"Η διάφορα ανάμεσα στην ηλιθιότητα και στην ευφυΐα είναι ότι η δεύτερη έχει όρια."

Εμείς όμως θα αντισταθούμε και θα απαιτήσουμε να εφαρμοστεί η δημοκρατία, το σύνταγμα και το κράτος δικαίου.

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.