Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Με Koza Mostra και Αγάθωνα η Ελλάδα στη Eurovision - Δείτε την εμφάνιση του νικητή Αγάθωνα! (video)

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, έχει τίτλο «Alcohol is Free» και είναι σύνθεση του Ηλία Κόζα σε στίχους του Στάθη Παχίδη.


Το τραγούδι «Alcohol is Free» των Koza Mostra και Αγάθωνα Ιακωβίδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που θα γίνει στη Σουηδία.

Στην εκδήλωση - που παρουσίασαν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης, το τραγούδι «Alcohol is Free», που θα μας εκπροσωπήσει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, προέκυψε κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και την κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων μέτρησε εξίσου (σε ποσοστό 50-50%), ενώ το κοινό ψήφισε μέσω τηλεφωνημάτων (televoting) και γραπτών μηνυμάτων (SMS).

Οι Koza Mostra και Αγάθωνας Ιακωβίδης θα διαγωνιστούν στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης στις 16 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Στις 14 Μαΐου θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός και στις 18 Μαΐου ο μεγάλος τελικός.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.