Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Κατάθεση για 2η φορά ερωτημάτων στην ΔΕΗ που αποφεύγει να απαντήσει


Τη Δευτέρα στις 25/2/2013 μέλη του Δικτύου Αντίστασης και Αλληλεγγύης Χαλκίδας κατέθεσαν το συνημμένο στο παρόν email έγγραφο και πήραν αριθμό πρωτοκόλλου τόσο στη ΔΕΗ - ΚΠΚΕ (Κλάδος Πωλήσεων Κεντρικής Ελλάδας) - ΚΑΤ/ΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, όσο και στη ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Ηλεκτρισμού) - ΔΠΚ (Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας) / ΠΕΡ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Ευχαριστούμε την ΕΛΜΕ Ευβοίας, το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χαλκίδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο (κλειστού) Κανήθου που στήριξαν την πρωτοβουλία μας και συνυπέγραψαν αυτά τα ερωτήματα προς τη ΔΕΗ. Αυτή τη στιγμή που ο λαός μαστίζεται από τη φτώχεια και την ανεργία, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι κανείς δεν θα μπορεί να αυθαιρετεί με την παροχή βασικών κοινωνικών αγαθών στους πολίτες, καθώς όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Καθώς είναι η δεύτερη φορά που καταθέτουμε τα ίδια ερωτήματα προς Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού - την πρώτη δεν μας απάντησαν - καλούμε όλους όσους θα ήθελαν αυτά τα ερωτήματα που αφορούν όλους μας να απαντηθούν εγγράφως , να προβούν σε ανάλογες ενέργειες προς τις τοπικές Διευθύνσεις της ΔΕΗ ή στο τμήμα επικοινωνίας της ΔΕΗ Χαλκοκονδύλη 30 Αθήνα.
Ακολουθεί video από την πρώτη μας δράση σχετικά με το θέμα στις 13/12/2013 και υπάρχουν και συνημμένες φωτογραφίες του πρωτοκολλημένου εγγράφου:


ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.