Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Στα 2.900 ευρώ καθαρά ο μισθός του Στέλιου Σταυρίδη στο ΤΑΙΠΕΔ

Σχετικό:Στο ΤΑΙΠΕΔ ο άνθρωπος που έδωσε την ΑΓΕΤ στην… Κόζα Νόστρα και μάλιστα με τις "ευλογίες" του γέροντα ή "Φτωχολογιά" του Νέου ΚΟΔΗΣΟ

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η τοποθέτηση του Στέλιου Σταυρίδη στο τιμόνι του ΤΑΙΠΕΔ, με τις θετικές ψήφους της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Κατά ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Ελληνες και «παρών» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

«ΤΑΙΠΕΔ για μένα σημαίνει αξιοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» δήλωσε ο νέος επικεφαλής του Ταμείου και απαντώντας στα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης, που έκανε λόγο για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, είπε πως «το μεγαλύτερο ξεπούλημα είναι η απραξία», αναφέροντας ειδικά το παράδειγμα του ξενοδοχείου King George «που μένει δέκα χρόνια αναξιοποίητο».

Αναφορικά με τις απολαβές του, ο κ. Σταυρίδης είπε ότι θα αμείβεται μηνιαίως με 5.000 ευρώ μικτά, δηλαδή 2.900 ευρώ καθαρά.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.