Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

«ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ»



Του Γεωργίου Παπασίμου*, Δικηγόρου
            Η οικονομική «δολοφονική» επίθεση στην Κύπρο, από την Ευρωπαϊκή οικονομική «ελίτ», που καθοδηγείται από το Γερμανικό κεφάλαιο, τρία χρόνια μετά την ένταξη της Ελλάδος στον μνημονιακό «Προκρούστη», δημιούργησε σοβαρούς τριγμούς στον μείζονα Ελληνισμό της Μεσογείου, αφού οι δύο κρατικές οντότητές του βρίσκονται «πισθάγκωνα δεμένες», ως «πειραματόζωα» του διεθνούς χρηματοπιστωτικού τοκογλυφικού καπιταλισμού.
            Ορθώς η πρώτιστη κριτική οφείλει να αναφέρεται στο γεγονός, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μετατρέπεται σταθερά σε ένα «ιδανικό κέλυφος» αυτοκρατορικής δομής, όπου τον ρόλο της «αυτοκρατορικής δύναμης», παίζει το ισχυρό Γερμανικό κεφάλαιο. Έτσι, έρχεται στην επιφάνεια το «πρόσωπο ενός τέρατος», του Τέταρτου Γερμανικού Ράϊχ, δηλαδή ενός επιθετικού οικονομικού «ηγεμόνα», που επιβάλλει την ψευδεπίγραφη Καλβινική ηθικολογία στις Χώρες του Νότου, εμφανίζοντας αυτές ως διεφθαρμένες, την ώρα, όμως, που εντός της Γερμανίας γίνεται το μεγαλύτερο ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην Ευρώπη και οι μεγάλες επιχειρήσεις της έχουν «μολύνει» με τον «ιό» της διαφθοράς, τα ντόπια πολιτικά συστήματα πολλών Ευρωπαϊκών Χωρών, όπως της Ελλάδος μέσω της Siemens κ.λπ.!!! ...
            Ανεξαρτήτως του γεγονότος, ότι αυτός ο «ολισθηρός δρόμος» του Γερμανικού εξτρεμιστικού οικονομικού εθνικισμού, στο τέλος θα πλήξει και την ίδια την Γερμανία, εάν δεν ανατραπεί άμεσα αυτή η «άτσαλη κατεδάφιση» του «Ευρωπαϊκού οράματος» και η κυνική χρησιμοποίηση του δημοσίου χρέους, για μετατροπή ανεξαρτήτων Χωρών σε «αποικίες χρέους», τότε ένα είναι βέβαιο, η «Ενωμένη Ευρώπη» θα αποτελεί παρελθόν σε σύντομο διάστημα.
            Για την Ελλάδα, όμως, και την Κύπρο, η ανατροπή αυτής της πορείας λαμβάνει εθνικά χαρακτηριστικά, αφού υπονομεύεται η εύθραυστη διατήρηση του status quo στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο, που προοιωνίζει πιθανούς νέους «εθνικούς ακρωτηριασμούς». Αυτό απαιτεί την άμεση δημιουργία ισχυρών αντιμνημονιακών δημοκρατικών πλατιών μετώπων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Μεγαλόνησο, που θα αμφισβητήσουν και θα ανατρέψουν αυτή την προδιαγεγραμμένη «εθνική υποδούλωση» και την Ευρωπαϊκή αποσύνθεση.
            Το μείζον, όμως, αυτό πρόταγμα, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να καλύπτει και να απαλείφει τον «εσωτερικό εχθρό» του Ελληνισμού, που είναι οι τρομακτικές και εγκληματικές ευθύνες της κλεπτοκρατίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, δηλαδή των παρασιτικών οικονομικών ολιγαρχικών στρωμάτων και της πλειοψηφίας του πολιτικού προσωπικού της Μεταπολίτευσης, που λεηλάτησαν τον εθνικό πλούτο στις δύο Χώρες και κατέστρεψαν την μεγάλη ιστορική ευκαιρία για σοβαρή οικονομικά ανάπτυξη και αμυντική θωράκιση, μέσω του ανύπαρκτου, πλέον, ενιαίου αμυντικού δόγματος Ελλάδος – Κύπρου. Η αποκάλυψη της «λίστας ντροπής» στην Κύπρο, όπου διάφοροι μεγαλοσχήμονες του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της Μεγαλονήσου ελάμβαναν τεράστια δάνεια, των οποίων μεγάλο μέρος διαγράφονταν, και η οποία αποτελεί ένα μικρό μέρος της Ελληνοκυπριακής κλεπτοκρατίας, αλλά και το ασύλληπτο «πλιατσικολόγημα» του εθνικού πλούτου της Ελλάδος, ιδιαίτερα στην περίοδο της ύστερης Μεταπολίτευσης (τελευταία εικοσιπενταετία) από αυτά τα παρασιτικά στρώματα, καταδεικνύει ποιοι έβαλαν τη «θηλιά στον λαιμό» του ευρύτερου Ελληνισμού στην Μεσόγειο. Και θα είναι μέγιστο εθνικό όνειδος, αν παραμείνουν αυτοί για πάντα ατιμώρητοι.
            Συνεπώς, ο «πόλεμος» κάθε πολίτη και κάθε πολιτικής ή κοινωνικής συλλογικότητας οφείλει να έχει στην προμετωπίδα του τον εξωτερικό, αλλά και τον εσωτερικό «εχθρό». Γιατί, είναι βέβαιο, ότι ο Γερμανικός οικονομικός εξτρεμισμός δεν θα μπορούσε από μόνος του να οδηγήσει τον Ελληνισμό «στο καναβάτσο», χωρίς την συνδρομή των αθλίων της Ελληνοκυπριακής κλεπτοκρατίας

Μέλους Δ.Σ. του «ΠΡΑΤΤΩ»
 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.