Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Η επόμενη μέρα στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία

 Με πρώτες ειδήσεις και πηχυαίους τίτλους, τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρονται στην επόμενη μέρα για την Κύπρο μετά το ηχηρό ΟΧΙ της Κυπριακής Βουλής την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, το Economist τονίζει «The bail-out of Cyprus: We'd rather not»
- «Στήριξη της Κύπρου: Προτιμούμε όχι».

Το Bloomberg αναφέρει ότι «Europe Weighs Cyprus’s Fate After Lawmakers Reject Deal»,
δηλαδή «Η Ευρώπη ζυγίζει τη μοίρα της Κύπρου μετά την απόρριψη του σχεδίου από τους νομοθέτες».

«Cyprus throws bailout into disarray, seeks Russian help», τονίζει στον τίτλο του το Reuters. Μιλά για ρίξιμο της στήριξης της Κύπρου σε αταξία, αναζητώντας ρωσική βοήθεια.

Το site της εφημερίδας The Guardian τονίζει ότι «Cyprus rejects bailout deal leaving eurozone facing fresh crisis» δηλαδή, «Η Κύπρος απέρριψε την στήριξη αφήνοντας την ευρωζώνη να αντιμετωπίσει μια νέα κρίση».

Με τον τίτλο «Eurozone in disarray after Cyprus rejects bank levy» βγήκε το Euronews
- «Η Ευρωζώνη σε αταξία μετά την απόρριψη του κουρέματος καταθέσεων από την Κύπρο».

Τέλος, το Business Week αναφέρει «Cyprus Isn't Even Such a Big Offshore Bank Haven», ότι δηλαδή «η Κύπρος δεν είναι καν ένας μεγάλος offshore τραπεζικός παράδεισος!».
 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.