Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Απίστευτο. Είχαν συλλάβει τον Υπουργό Οικονομικών της Κύπρου Σαρρή στα κατεχόμενα για ''σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης''.

Αυτός ο τύπος έκανε τις διαπραγματεύσεις για την Κύπρο και την έφτασε στην καταστροφή

Διαβάζουμε στον τύπο τότε 15 Οκτωβρίου 2011
"Ο π. υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, συνελήφθη χθες από την Αστυνομία των Κατεχομένων, με την κατηγορία ότι υπέπεσε σε ερωτικό αδίκημα με ανήλικο...

... και κατηγορείται για ''σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης''.

Ο π. Υπουργός, μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας και μέλος της διαπραγματευτικής, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την τριήμερη κράτησή του, για να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας του ψευδοκράτους, ο Μ. Σαρρής συνελήφθη σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στα Κατεχόμενα να προβαίνει σε άσεμνη πράξη με 15χρονο, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν ένα ακόμη πρόσωπο ηλικίας 18 ετών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα Κατεχόμενα, όπως τουλάχιστον αυτές διαρρέουν από την Αστυνομία, είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται στα Κατεχόμενα, ο κ. Σαρρής για παρόμοιο αδίκημα. Την πρώτη φορά, η παράνομη σύλληψή του έγινε πριν από 5 ή 6 χρόνια με την κατηγορία ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις, του έγιναν ιδιαίτερα αυστηρές συστάσεις και αφέθηκε ελεύθερος διότι δεν επρόκειτο για ανήλικο.?

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.