Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Νίκος Νικολόπουλος δήλωση για απόσυρση διάταξης για την Λίστα Λαγκάρντ

Με αφορμή την απόσυρση διάταξης για την λίστα Λαγκάρντ ο συντονιστής του Χριστιανο- δημοκρατικού Κινήματος και Ανεξάρτητος Βουλευτής έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Όλα τα ΜΜΕ βουίζουν ότι η τρόικα αξίωσε να αποσυρθεί η διάταξη με την οποία χαριζόταν το 80% των προστίμων στους παράνομους μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ, όπως και έγινε.
Και είναι αυτή μία εξέλιξη που δείχνει πολλά, αλλά δημιουργεί και νέα ερωτηματικά.
Δείχνει ότι, όταν οι πραγματικοί κυβερνήτες διέταξαν, οι ντόπιοι υφιστάμενοί τους έσπευσαν να υλοποιήσουν τις εντολές τους, κάτι που φυσικά δεν έκαναν όταν φωνάζαμε εμείς, μεταφέροντας τη λαϊκή κατακραυγή. Δείχνει επίσης, ότι η συγκεκριμένη διάταξη εκπορεύτηκε από κάποιο ντόπιο κέντρο ή παράκεντρο εξουσίας. Και το ερώτημα είναι: Ποιος είναι ο εμπνευστής και ο συντάκτης της συγκεκριμένης διάταξης, και για λογαριασμό ποιών συμφερόντων λειτούργησε;
Υπάρχει κόκκος αλήθειας στα όσα διαθρυλούνται ότι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, κ. Στ. Παπασταύρου την παρέδωσε στον κ. Στουρνάρα; Αληθεύει, επίσης, ότι ο κ. Παπασταύρου ήταν παρών στη συζήτηση κατά την οποία η τρόικα αξίωσε την απόσυρση της χαριστικής διάταξης και με ποία ιδιότητα ήταν εκεί;
Ο πρωθυπουργός οφείλει να έρθει στη Βουλή και να απαντήσει στην ερώτηση που έχω καταθέσει. Δεν μπορεί άλλο να κρύβεται, ούτε να συνεχίζει να προκαλεί με τους φίλους του…»

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.