Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αυτοί οι τρεις πολιτικοί νάνοι στηρίζουν το ΟΧΙ της Κύπρου!

Αυτοί οι πολιτικοί "νάνοι", Βενιζέλος - Κουβέλης, που στηρίζουν την αστυνομο- κυβέρνηση του Antonis με τις ακροδεξιές συνιστώσες και το δήθεν φιλελεύθερο κοστούμι είχαν σήμερα το θράσος να επικροτήσουν το περήφανο ΟΧΙ της Κυπριακής Βουλής.

Τα δύο πιο ύπουλα πολιτικά "δεκανίκια" μιας κυβέρνησης που στην ιστορία σίγουρα θα καταγραφεί ως συνώνυμο της λέξης "δουλοπρεπής" έφτασαν στο ύψιστο σημείο πολιτικής αυθάδειας εμφανιζόμενοι να στηρίζουν μία γενναία πολιτική απόφαση που οι ίδιοι στην ιδέα της και μόνο θα έτρεμαν φοβούμενοι την "τιιμωρία" τους από τους Ευρωπαίους πολιτικούς αφέντες τους. Ανθρωπάκια που όταν χρειάστηκε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων βάλανε την ουρά στα σκέλια και αρκέστηκαν σε πολιτικά χειροφιλήματα. Ακόμη και ο ίδιος ο Samaras ο επαναδιαπραγματευτής, ο οποίος είχε ψηφίσει στο Eurogroup την επώδυνη απόφαση για την Κύπρο, τηλεφώνησε στον Ν.Αναστασιάδη λέγοντας ότι στηρίζει το ΟΧΙ της κυπριακής Βουλής! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έστελναν τις δυνάμεις των ΜΑΤ για να "τσακίσουν" στις πλατείες όποιον αντιδρούσε στην υπογραφή των Μνημονίων. Είναι οι ίδιοι που ξεφτίλισαν ολόκληρες γενιές Ελλήνων κάνοντας ανθρώπους κάθε ηλικίας να εκλιπαρούν για δωρεάν τρόφιμα. Μαζί και τα "παπαγαλάκια" τους, οι "ντουντούκες" της ελληνικής επιχειρηματικής και πολιτικής ολιγαρχίας, οι δημοσιογράφοι των 8 σήμερα εμφανίζονται να στηρίζουν την απόφαση του ΟΧΙ που είπε η Κύπρος. Ξεφτίλες...

by Α.Β. seleo

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.