Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Μίλησε στην ΟΝΝΕΔ ο Σαμαράς και αναφέρθηκε στη βία; Αλήθεια;



Βολές κατά της άκρας αριστεράς, αλλά και κατά της άκρας δεξιάς, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο χαιρετισμού που απηύθυνε σε ημερίδα της ΟΝΝΕΔ με θέμα τη βία των άκρων. Όπως ανέφερε ο κ. Σαμαράς, ...
«η άκρα αριστερά συναντά την αναρχία, με τον λαϊκισμό να αποτελεί τον συνδετικό τους κρίκο», ενώ συμπλήρωσε πως «δυστυχώς ο λαϊκισμός όταν συνδυάζεται με την απόγνωση και τη δημαγωγία μπορεί να γίνει περισσότερο επικίνδυνος».
Όπως υπογράμμισε, εξάλλου, «η άκρα δεξιά συστηματικά καλλιεργεί τη μισαλλοδοξία και δηλητηριάζει τις κοινωνίες».
Νωρίτερα, είχε σχολιάσει πως τα τελευταία χρόνια σε πάρα πολλές χώρες δοκιμάζονται οι αντιπροσωπευτικοί θεσμοί, κυρίως σε όσες χώρες πλήττονται από τη λιτότητα και την ύφεση. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, τα αίτια είναι πολλά, κυρίαρχα ωστόσο είναι δύο:
 η απογοήτευση από την διάψευση των προσδοκιών και ο φόβος για το τι περιμένει τον κόσμο αύριο.
«Φόβος», πρόσθεσε, «που έχει να κάνει κυρίως με την ανεργία που διογκώνεται ιδιαίτερα στα νέα παιδιά» και έχει φθάσει στο εκρηκτικό ύψος του 60%.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, δοκιμάζεται και η δημόσια ασφάλεια.
Αναφέρθηκε, επίσης, και στα κύματα λαθρομετανάστευσης «που κι αυτά πολλαπλασιάζονται». ? (eklogika)

Μίλησε στην ΟΝΝΕΔ ο Σαμαράς και αναφέρθηκε στη βία; Αλήθεια;  



  Σχόλιο: "Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα... εγώ  εντολές εκτελώ, ως πιστός και φιλότιμος υπάλληλος (τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος) της τρόικα δηλ και μάλιστα αφοσιωμένος πλήρως στην κυρία Μέρκελ"

https://twitter.com/nasosgrzangi

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.