Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η λαλίστατη “Αριστερή Πρωτοβουλία” της νεοφιλελεύθερης συνιστώσας της συγκυβέρνησης… έπαθε αφωνία!

Της Μαριάννας Τσήπα

Μας είχε συνηθίσει η επονομαζόμενη «Αριστερή» πρωτοβουλία του κυρίου Γ. Παναγιωτακόπουλου να εκφράζει κάθε τόσο κραυγές κι αριστερές κορώνες εναντίον της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ (Γ. Παπανδρέου & Ε. Βενιζέλου) και συχνά πυκνά να παίρνει θέση επί παντός επιστητού.
Μάλιστα στις ετήσιες εκδηλώσεις της (συνεστιάσεις) καλούσε και πρόβαλε τον ακούραστο σοσιαλιστή ηγέτη Βάσω Λυσσαρίδη, ώστε να «δείξει» ότι ιδεολογικά βαδίζει το σοσιαλιστικό δρόμο.
Μετά την προδοσία της Κύπρου και τις "αναλύσεις" του κυρίου Ε. Βενιζέλου ως εκπροσώπου Τύπου της κυρίας Μέρκελ, ο κύριος Παναγιωτακόπουλος κι η Δεξιά Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ επλήγησαν από την ασθένεια της αφωνίας ή σωστότερα της πειθήνιας υποταγής στον νεοφιλελευθερισμό!
Αιδώς Αργείοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.