Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΕΔΕΚ: Πρωτοφανής εξέλιξη οι αποφάσεις Eurogroup


Οι αποφάσεις στο Eurogroup συνιστούν πρωτοφανή εξέλιξη που μας αφήνει εμβρόντητους, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΣ ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης, ο οποίος ανακοίνωσε ακόμα ότι το πολιτικό γραφείο του κινήματος θα συνεδριάσει εκτάκτως το πρωί της Κυριακής.
«Η μεν Ευρωπαϊκή Ένωση και οι χώρες της Ευρωζώνης έχουν οριστικά και αμετάκλητα ενταφιάσει την αρχή της κοινοτικής αλληλεγγύης ή δε κυπριακή κυβέρνηση παραδόθηκε άνευ όρων στις παράλογες και εξωφρενικές απαιτήσεις και υπόκυψε στον ωμό εκβιασμό.
Ούτε τα πρωτοφανή και καταστροφικά μέτρα θα γίνουν ανεκτά ούτε η ταπείνωση της κυπριακής Δημοκρατίας και του λαού μας», προστίθεται.
Καταλήγοντας, ο κ. Παπαδάκης αναφέρει ότι η «ΕΔΕΚ καλεί σε εγρήγορση για να αποτρέψουμε τον οικονομικό και κοινωνικό όλεθρο».
Ο πανικός που προκλήθηκε από την απόφαση για κούρεμα καταθέσεων, είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες πολίτες να σπεύσουν στις ΑΤΜ για να τραβήξουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν. Ωστόσο, αντιλήφθηκαν ότι, ακόμη και με την ανάληψη χρημάτων, είναι δεσμευμένο το ποσό που αντιστοιχεί στο κούρεμα. Αυτή την ώρα το πρόβλημα είναι άλλο. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν πολίτες στο AlithiaOnline, σε αρκετές ΑΤΜ τα χρήματα τελειώνουν. Τα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, είναι αυτή την ώρα είδος προς εξαφάνιση. Αρκετοί είναι οι πολίτες που θα ξεμείνουν από ρευστό, για το επόμενο τριήμερο.  (http://alithia.com.cy)
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.