Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Διεθνής Συνάντηση: "Η κρίση στην ευρωζώνη" - Οι ομιλίες του Κώστα Λαπαβίτσα και του Χρήστου Λάσκου (βίντεο)f

Η ιστοσελίδα rproject.gr διοργάνωσε μια διεθνή συνάντηση της ριζοσπαστικής και αντικαπιταλιστικής αριστεράς στις 1, 2 και 3 Μάρτη. Στην πρώτη μέρα η κεντρική εκδήλωση είχε τίτλο: "Η κρίση στην ευρωζώνη".
Σε αυτήν μίλησαν οι:

Μισέλ Ισόν (Οικονομολόγος του Ινστιτούτου οικονομικών και κοινωνικών ερευνών-IRES και μέλος του επιστημονικού συμβουλίου της ATTAC, Γαλλία)
Κώστας Λαπαβίτσας (Καθηγητής οικονομικών στο SOAS- πανεπιστήμιο του Λονδίνου)
Ντανιέλ Αλμπαρασίν (Οικονομολόγος και κοινωνιολόγος, μέλος της επιτροπής μελετών των Ισπανικών συνδικάτων Comisiones Obreras και της «Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς», Ισπανία)
Χρήστος Λάσκος (Μέλος της γραμματείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ)
Φρανσουά Σαμπαντό (Μέλος της ηγεσίας του Νέου Αντικαπιταλιστικού Κόμματος – NPA, Γαλλία ).

Σας παρουσιάζουμε σήμερα δυο ομιλίες, από τον Κώστα Λαπαβίτσα και τον Χρήστο Λάσκο. Στους υπόλοιπους δυστυχώς υπήρχε ταυτόχρονη μετάφραση με ακουστικά πράγμα που σημαίνει ότι θα ακούγονταν δίχως μετάφραση. Στην ιστοσελίδα rproject.gr μπορείτε να τις βρείτε αν ενδιαφέρεστε:



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.