Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

SecNews : Αλλοίωση της ιστοσελίδας του Δ.Τσοβόλα από τον hacker [PAOK]

από  SecNews
 
Νέα δυναμική επανεμφάνιση του hacker με το ψευδώνυμο [PAOK] πρίν από μερικές ώρες!

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν στην συντακτική ομάδα του SecNews μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, ο γνωστός Έλληνας hacker [PAOK], υποστηρικτής κατα δήλωσή του της Ελληνικής Χάκινγκ σκηνής, προχώρησε σε αλλοίωση και ανάρτηση μηνύματος στην ιστοσελίδα του Δημήτρη Τσοβόλα!

Ο [PAOK], που κατα κύριο λόγο στοχοποιεί ιστοσελίδες πολιτικών, οργανισμών, υπηρεσιών ακόμα και στελεχών διωκτικών αρχών (!) επιδίωξε αυτή την <…>
φορά την ανάρτηση  πολιτικού κυρίως μηνύματος, επιλέγοντας να στοχοποιήσει τους Έλληνες πολιτικούς στο πρόσωπο του Δ. Τσοβόλα.
Ο χάκερ, που κατα κύριο λόγο όπως έχουμε διαπιστώσει επιλέγει να δρα μόνος του χωρίς συνεργασία με άλλους χάκερς, απέκτησε πλήρη πρόσβαση με δικαιώματα διαχειριστή χρησιμοποιώντας αδυναμία που εντόπισε στην ιστοσελίδα του γνωστού πρώην πολιτικού (νυν δικηγόρου) Δ. Τσοβόλα.
 Με χρήση της αδυναμίας που εντόπισε προχώρησε σε αλλοίωση της κεντρικής ιστοσελίδας και ανάρτηση μηνύματος. Δείτε παρακάτω το πολιτικό μήνυμα-μανιφέστο που ανάρτησε ο Έλληνας χάκερ:

Η αλλοιωμένη ιστοσελίδα είναι ενεργή [εδώ] αλλά και [εδώ] μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, αποδεικνύοντας ότι ο χάκερ έχει τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας και οι διαχειριστές δεν έχουν εντοπίσει το παραμικρό!
Σε πρόσθετη δήλωσή του-προκήρυξη ανάληψης ευθύνης ο [PAOK] αποσαφηνίζει ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε ώστε να γνωρίζουν όλοι την αρχή της οδύσσειας που ζούμε όλοι τα τελευταία χρόνια, εννοώντας την αρχή της μεγάλης απόκλισης του χρέους του κράτους σε σχέση με τον ΑΕΠ
Επιπλέον προσθέτει ότι επέλεξε να στοχοποιήσει τον κ. Τσόβολά, ως μια υπενθύμιση των καλών που έκανε η τότε συμμορία του ΠΑ.ΣΟ.Κ” ενώ αναφέρει ότι “δεν μπορεί τόσα χρόνια να χωνέψει πως με τέτοιες επιπόλαιες κινήσεις ρήμαξαν το μέλλον των επόμενων γενεών”.
Είναι σαφές ότι ο [PAOK] στοχοποίησε στο πρόσωπο του κ. Τσοβόλα το πολιτικό κατεστημένο, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει. Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι στην προκήρυξή του  δεν διστάζει να αφήσει σαφέσταστα υπονοούμενα ότι, η συγκεκριμένη κυβερνοεπίθεση αλλοίωσης πρέπει να αποτελέσει μήνυμα προς τον πολιτικό κόσμο ότι οι επιθέσεις από μέρους του σε πολιτικούς δεν θα σταματήσουν, αντιθέτως μάλιστα θα ενταθούν (!).
Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όπως έχουμε δεί και στο παρελθόν, οι επιθέσεις σε Έλληνες πολιτικούς ή ιστοσελίδες κομμάτων και κρατικών υπηρεσιών αυξάνουν εκθετικά. Κάθε άλλο παρά δύσκολο φαίνεται ότι είναι η πραγματοποίησή των κυβερνοεπιθέσεων για τους χάκερς που επιλέγουν αυτή την μορφή ηλεκτρονικής διαμαρτυρίας, μη λαμβανομένων υπόψη των σοβαρότατων νομικών κυρώσεων που ανακύπτουν από τις εν λόγω πράξεις (χ)ακτιβισμού.
 Το SecNews ευχαριστεί τον [PAOK] για την έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση αναφορικά με τις λεπτομέρειες της επίθεσης.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.