Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ή μας δουλεύουν όλοι μαζί ή ο Ρακιντζής τους παραμυθιάζει - Επίορκοι: Η_λίστα Ρακιντζή με τις 294 ποινικές υποθέσεις [Video:_Όξω_ρεεεεε....Απολύεστε ]

Στο παρακάτω ρεπορτάζ αναφέρονται ενδεικτικά  "καραμπινάτες" περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με καταφανώς ποινικά αδικήματα που σύμφωνα με τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα θα έπρεπε να είχαν διευθετηθεί με τα άρθρα 147 και επέκεινα, το ότι δεν εφαρμόζεται ο εν λόγω κώδικας με αποτέλεσμα να διασύρεται συλλήβδην όλο το δημόσιο είναι η γνωστή ως νεοφιλελεύθερη κυβερνητική  πρακτική των εντολοδόχων της τρόικας, για ισοπεδωτική απαξίωση και υποβάθμιση των υπηρεσιών τους.
Για να μπορέσουν να ξεπουλήσουν  περιουσιακά στοιχεία, προϊόντα και υπηρεσίες του στενού δημόσιου αλλά κυρίως του ευρύτερου τομέα, φροντίζουν να διορίζουν επαγγελματίες "καραβοπνίχτες" με υψηλούς μισθούς και έξτρα μπόνους. Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε πλείστα παραδείγματα, αλλά είναι τόσα πολλά και δεν θα προσθέσουμε κάτι παραπάνω στην ενημέρωση, μιας και τα περισσότερα είναι παγκοίνως γνωστά.
Αυτό που γίνεται τελευταία με τους επίορκους έχει καταντήσει ιλαροτραγωδία και κυβερνητικός ευτελισμός της διαχείρισης της εξουσίας. "Πρέπει να απολυθούν οι επίορκοι ΝΑΙ ή ΟΧΙ" ακούμε κάθε βράδυ από τα παπαγαλάκια των εργολάβων καναλαρχών.
Δηλαδή τι μας ζητάνε να αποδεχθούμε ότι παιδεραστές, απατεώνες και κάθε είδους εκβιαστές δωρολήπτες, πλαστογράφοι πρέπει να παραμείνουν στη θέση τους;
Είναι σοβαροί αυτοί οι νεορωμιοί οι σπουδαγμενοι στας ευρώπας και το αμέρικα;
Αντί να ασχοληθούν με την ολιγωρία των ελεγκτικών μηχανισμών και του ίδιου του Ρακιντζή (σημειωτέον έχει λήξει η θητεία του) μας προβληματίζουν με ενοχές και ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το αυτονόητο, την απλή λογική και την υποτίμηση της νοημοσύνη μας.
Για όλους τους υποψιασμένους γνωρίζουν ότι δεν τσιμπάμε και το παραμύθι είναι πως θα εκτελεσουν 180 χιλιάδες εργαζόμενους ανθρώπους στην ποδιά της Μαρίας της τροικανής συμμορίας των δανειστών - τοκογλύφων και λοιπών εγχώριων συνεργατών τους. 
Άντε από δώ ...μην εκφραστώ όπως σας πρέπει

Νάσος
 
Σχετικό: Τη λίστα που απέστειλε χθες στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.
Πρόκειται για 229 για σοβαρές υποθέσεις που έχουν φτάσει στο γραφείο του κ. Ρακιντζή το τελευταίο δίμηνο (από 20 Φεβρουαρίου 2013): 208 για το στενό δημόσιο τομέα, επτά για τον ευρύτερο και 14 ψευδείς βεβαιώσεις, που αφορούν συνολικά 160 άτομα, ορισμένα εκ των οποίων έχουν διαπράξει παραπάνω από ένα αδίκημα. Στην ίδια λίστα περιέχονται και ακόμη 65 ποινικές υποθέσεις που αφορούν αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς και μέλη ΔΕΠ ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίες ωστόσο δεν στάλθηκαν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το ΣΕΕΔΔ αλλά στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και τα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς έχουν διαφορετική διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου.
Παιδεραστής εκπαιδευτικός, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συμμορίες
Τα αδικήματα για οποία κατηγορούνται οι 160 επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι στην πλειοψηφία του υπάλληλοι υπουργειών και ΟΤΑ (περιφερειών και δήμων) είναι ιδιαιτέρως σοβαρά και αφορούν μεταξύ άλλων:

- Αποπλάνηση και ασέλγεια ανήλικου (αφορά σε εκπαιδευτικό α΄ βάθμιας εκπαίδευσης)
- Εγκληματική Οργάνωση (αφορά σε υπαλλήλους του Σισμανόγλειου νοσοκομείου και του υπουργείου Εργασίας)
- Συμμορία (αφορά σε υπάλληλο του Δήμου Αθηναίων)
- Ξέπλυμα μαύρου χρήματος (αφορά σε υπάλληλο του υπουργείου Εργασίας και φαρμακοποιό του Θεαγένειου νοσοκομείου)
- Παράνομη οπλοκατοχή
- Παράβαση καθήκοντος
- Πλαστογραφία
- Απιστία
- Εκβίαση
- Παθητική Δωροδοκία
- Υπεξαίρεση
- Δωροληψία
- Κλοπή
- Υπεξαγωγή εγγράφων
- Απάτη

Η ΛΙΣΤΑ

Διαβάστε επίσης
Νέα λίστα Ρακιντζή με 260 επίορκους
Νέα λίστα Ρακιντζή με 300 επίορκους
Ληστείες & βιασμοί από επίορκους της λίστας Ρακιντζή
========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.