Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Μπήκαν στο χωριό τα ΜΑΤ -Υπεραστικοί [Ο Καίσαρας, προστασίας του Χρυσού, και η έφιππη περιφρούρηση (Βίντεο)]




Όλα τα λεφτά η γελοιογραφία απ' το σημερινό «Ποντίκι». Παριστάνει τον Ν. Δένδια σαν Καίσαρα, «προστασίας του χρυσού» που εκστρατεύει μαζί με την ομάδα του στο «γαλατικό χωριό». Καβάλα σε ένα ταλαίπωρο γαϊδαράκο που φέρνει τα ονόματα των υπουργών της χούντας Τοτόμη και Λαδά κινάει για να καταλάβει τους αδούλωτους κατοίκους της Ιερισσού.
Συνειρμικά σου δημιουργείται η αίσθηση ότι είναι από «χέρι χαμένος» ειδικά όταν έχεις δει τα πλάνα από την τηλεόραση του Alpha στα οποία παρουσιάζεται ένας έφιππος νεολαίος μασκοφόρος να «εποπτεύει» για να δώσει το σύνθημα σε περίπτωση που κάνουν την εμφάνισή τους οι πραίτορες υφιστάμενοι του υπουργού προστασίας του συστήματος.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.