Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ανακούφιση σκυλόφιλων και γατόφιλων από τις προβιές μοσχαριού.... Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο


Ζούμε σε μια κοινωνία υποκριτών, ή καλύτερα (λόγω των ημερών) γραμματέων και φαρισαίων.
Ανακούφιση από τους λεγόμενους ζωόφιλους ή φιλόζωους: "Από μοσχάρι ήταν οι προβιές στο μπαλκόνι της Κυψέλης"
 

Τι λέτε ρε υποκριτές! δηλαδή τώρα ησυχάσατε;
"Ευτυχώς που ήταν από μοσχάρι οι προβιές στο μπαλκόνι της Κυψέλης"!!!
Οι Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία των Ζώων τους οποίους ενημέρωσε το adespoto.gr αμέσως μόλις έλαβε την καταγγελία και τη φωτογραφία για προβιές ζώων σε μπαλκόνι στην οδό Δροσοπούλου κινήθηκαν άμεσα και ερεύνησαν το θέμα. Όπως μας ενημέρωσαν σήμερα, οι προβιές ήταν από μοσχάρι (άγδαρτα κομμάτια). Μας ανακουφίζει ως ένα βαθμό ότι δεν σφαγιάστηκαν σκυλιά ή γάτες όπως πολλοί έσπευσαν να πουν αλλά... από την άλλη η σφαγή ενός ζώου και τα τεμαχισμένα του μέλη παραμένει ένα βίαιο φαινόμενο και θέαμα. ...
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το Δ.Τ. ενώ θα παρακαλούσαμε κάθε blog που αναδημοσίευσε το άρθρο μας με τίτλο '' Καταγγελία-ΣΟΚ: Προβιές ζώων σε μπαλκόνι στο κέντρο της Αθήνας '' να διορθώσει τους ψευδείς τίτλους που επέλεξαν, περί κρέατος σκύλων και γατών που δήθεν είχαν ήδη ερευνήσει οι ίδιοι και αποδείξει ότι προέρχονταν από αυτά τα ζώα.
Ευχαριστούμε την αναγνώστρια για το ενδιαφέρον που έδειξε, τους Ενεργούς Πολίτες και τον Δήμο Αθηναίων που όχι μόνο απάντησαν αλλά και κινήθηκαν άμεσα για το θέμα.

Το Δ.Τ.: Μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας όπου αναρτήθηκε στο adespoto.gr (http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6249%3Akataggelia-sok-probies-zoon-se-mpalkoni-sto-kentro-tis-athinas&catid=142%3Aanimal-abuse&Itemid=116), "από κάτοικο της περιοχής της Κυψέλης με την υποψία πως επρόκειτο για ζώα συντροφιάς και συγκεκριμένα για σκυλιά η γάτες, και αφού πρώτα ήρθαμε σε επικοινωνία μαζί του για περαιτέρω πληροφορίες, ζητήσαμε άμεσα εισαγγελική παραγγελία, ώστε να διαπιστωθεί περί τίνος πρόκειται, να παρθεί εφόσον χρειαστεί δείγμα και έν' συνεχεία να προβούμε στην σύλληψη των πιθανόν δραστών για θανάτωση και παράνομη σφαγή ζώων συντροφιάς, τα οποία και προστατεύονται από την Ελληνική Νομοθεσία.
Σας ενημερώνουμε πως στις 10/4/13 με την παρουσία της Αστυνομίας, Πταισματοδίκη, Υπαλλήλων του Τμήματος Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων αλλά και την Παρουσία Υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας του 6ου Διαμερίσματος έγινε αυτοψία εντός της οικίας όπου και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για μεγάλα σε μέγεθος, εμφανή κομμάτια άγδαρτου, τεμαχισμένου μοσχαριού και ΟΧΙ κρέας σκύλου ή γάτας.
Η εικόνα ήταν όντως σοκαριστική και σίγουρα θα μπορούσε να κινήσει την υποψία του κάθε ενός από εμάς.
Ευχαριστούμε τον Διοικητή του Α.Τ Κυψέλης και των Αστυνομικών που κινήθηκαν άμεσα γι΄άλλη μια φορά, και όπως προβλέπει ο Νόμος.
Άλλωστε έχουμε επισημάνει στο παρελθόν την ευαισθησία και κυρίως την ανθρωπιά των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Α.Τ Κυψέλης για θέματα που αφορούν την προστασία των ζώων.
Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία των Ζώων, Αθήνα"

Δείτε παρακάτω τι δεν ενοχλεί τους φίλους μας γατοσκυλόφιλους:

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ {ΒΙΝΤΕΟ} ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από (atheatignosi)

Πηγή Αθέατη γνώση: Ο Gelio Hernandez και ο Angel Busurot, αντιμετωπίζουν πάνω απο15 χρόνια φυλάκηση για την απάνθρωπη σφαγή ζώων σε παράνομο κρεοπωλείο στο Μαϊάμι, στη Φλόριντα, μετά από ένα κρυφό βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει τις φρικιαστικές πρακτικές τους.
Το ζευγάρι, πιάστηκε στο βίντεο, να τεμεχίζουν χοίρους και αιγοπρόβατα πριν ακόμα τα ζώα να θανατωθούν.
Ο 50χρονος Hernandez,και ο 46χρονος Busurot, έχουν κατηγορηθεί επίσης για κακομεταχείριση του κρέατος σε ανθυγιεινές συνθήκες και να το πωλούν για κατανάλωση στο κοινό.
Ο επικεφαλής ερευνητής Richard Couto δήλωσε: «αυτά είναι βάναυσα εγκλήματα που συνεχίζονται ακόμα στη Φλώριντα.»









China Fur Trade Exposed in 60 Seconds


Watch the video that shows the shocking reality of the Chinese fur trade, in which animals are beaten, have their heads stomped on, and are skinned alive. Visit PETA.org/ChinaFur to learn how you can help stop this cruelty.

Επιτέλους η σφαγή ζώων είναι αποτρόπαιη για όλα τα ζώα,  λέμε και εμείς, η υποκρισία όμως κάποιων να διαχωρίζουν αυτή την φρίκη ή να ανακουφίζονται ότι η κατηγορία των "φίλων" τους δεν υποφέρει από την επώδυνη διαδικασία, ακόμη και εάν σιτίζεται από κρέατα τέτοιων ζώων, λχ μοσχαρίσια μπιφτεκάκια και κόκαλα αρνιών αυτό κάτι σημαίνει.

Ό άνθρωπος είναι κατά φύση σαρκοβόρο ζώο όπως και οι "φίλοι" των οργανώσεων αυτών, τα ζωάκια που είναι κυρίως φυτοφάγα όπως αρνιά, κατσίκια, αγελάδες κλπ πέφτουν θύματα όλων όσων είναι σαρκοφάγοι. ΔΕΝ τίθεται εδώ θέμα αποφυγής της κρεατοφαγίας ούτε θα υποστηρίξουμε την χορτοφαγία, αλλά στηλιτεύουμε την επιλεκτική υποκριτική για τις γάτες και ιδιαίτερα για τους σκύλους.

Επίσης δεν θα παραβλέψουμε το γεγονός της συνύπαρξης και της συμβίωσης ανθρώπων και οικόσιτων ζώων. Ειδικά σε αγροτικέ περιοχές όπου αυτή γίνεται σε επιλεγμένους χώρους, όπως η αυλή, το κατώι ο σταύλος κλπ. Στις αστικές κυρίως περιοχές, αν και στη επαρχία γίνεται και αυτό μόδα, γίνεται περισσότερο με πανάκριβες ράτσες σκύλων και με συμπεριφορές που άλλους ξενίζουν και άλλους ενοχλούν, όπως τα ιατρεία σκύλων, αντί για κτηνιατρεία, μπουτίκ και κομμωτήρια περιποίησης μικρών ζώων, ξενόνες, χώροι αναψυχής μέχρι νεκροταφεία έχουν επινοήσει κάποιοι για τους αφελείς λάτρεις του είδους.

Σε μια περίοδο πείνας και γενικευμένης ανέχειας, κάποιοι εξακολουθούν να ξοδεύουν για την "συμβίωσή τους" με τα ζώα, χρήματα τα οποία θα είχαν πιάσει τόπο σε μικρά παιδάκια που λιποθυμούν ή ακόμη πεθαίνουν από ασιτία.
Δυστυχώς οι κυβερνώντες δεν έχουν συμπεριλάβει στα τεκμήρια αυτό το κόστος και δεν έχουν φορολογήσει ανάλογα αυτή την ιδιαιτερότητα σε αυτή την αγάπη σε σκύλους και γάτες τα οποία ζωντανά εξαναγκάζονται να ζουν σε συνθήκες χλιδής μεν (πως λέμε σκυλίσια ζωή) αλλά μακριά από το φυσικό τους περιβάλλον.

Τελειώνοντας θα ήθελα να επισημάνω το εξής:
Καλή η σκυλοφιλία ή γατοφιλία ή  όποια άλλη φιλία με άλλα ζώα, αλλά οι κρεατοφάγοι δεν θα πρέπι να επικαλούνται την ιδιότητα του ζωόφιλου ή φιλόζωου αλλά αυτή την φιλία με το όνομα του ζώου που συγκατοικούν.

Νισάφι πια αυτή η υποκριτική και επιλεκτική αγάπη για ορισμένα ζώα... Νισάφι αυτά τα Δελτία Τύπου ευαισθητοποίησης της κοινωνίας των σκυλόφιλων και γατόφιλων.
Προσωπικά με ενοχλεί αυτή η προσηγορία του φιλόζωου, εκτός πια από αυτούς που είναι ή δηλώνουν φυτοφάγοι, χορτοφάγοι κλπ οι οποίοι δεν θα πρέπει να σταθούν στα παραπάνω διαλαμβανόμενα... δεν τους αφορούν.
Παρόλα αυτά σε όλους μας θα άρεσαν οι "Αγκαλιές ζώων"... αυτό επιβάλει η φύση τους και η διαφορά της εξουσιαστικής αγάπης των ανθρώπων που το κάνουν, όχι πάντα από αγάπη, αλλά επειδή μάλλον τους αρέσει να εξουσιάζουν πάνω σε αυτά.
Δεν θα γράψω περισσότερα για την εκπαίδευση τους ή το ξύλο που τους ρίχνουν μέχρι να μάθουν να ζουν μέσα σε πληκτικά διαμερίσματα ή δεμένα σε σιδερένια κλουβιά... γιατί μερικοί θα μου πουν για ευγένειες και ότι μοιράζονται μαζί τους τα κρεβάτια τους...

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.