Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ο θάνατος του Ναυάρχου Νίκου Παππά, αποτελεί εθνική απώλεια.

          
Αθήνα, 6 Απριλίου 2013



Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
Για τον «αθάνατο» Ναύαρχο

 

             Σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για την Ελλάδα, η οποία μετατρέπεται, μέσω των ακολουθούμενων μνημονιακών πολιτικών, σε «αποικία χρέους», όπου οι πραγματικά τολμηρές πατριωτικές φωνές και προσωπικότητες σπανίζουν, ο θάνατος του Ναυάρχου Νίκου Παππά, αποτελεί εθνική απώλεια.
            Ο Νίκος Παππάς υπήρξε μια σπάνια προσωπικότητα ηγέτη, αγνού αγωνιστή, υπερασπιστή των αξιών του Ελληνισμού και των ιδεωδών της πατρίδας και αποτέλεσε πρότυπο για πολλές γενιές ναυτικών.
            Ο Ναύαρχος αφήνει πίσω του, ως αθάνατη παρακαταθήκη, το πρότυπο του Αξιωματικού που σέβεται τον εαυτό του και την εμπιστοσύνη που του έδειξε η Ελληνική Πολιτεία και που πιστεύει και δρα για την προστασία της πατρίδας, της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
            Η Ελλάδα, με την απώλειά του, καθίσταται «φτωχότερη». Παραμένει όμως το παράδειγμά του «φωτεινή πυγολαμπίδα» στους σημερινούς «σκοτεινούς» καιρούς για τον Ελληνικό λαό.


                                                         Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.