Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Π. Λαφαζάνης: Το μνημόνιο δεν θα ανασταλεί, θα καταργηθεί



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ απάντησε στο ερώτημα "τι σημαίνει αναστολή του μνημονίου": «Δεν υπάρχει καμία αναστολή. Τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί τους νόμοι θα ακυρωθούν, θα καταργηθούν, θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και πρόσθεσε: «Τα μνημόνια με νόμους τα περάσαν και μάλιστα πραξικοπηματικά μέσα σε μια νύχτα. Νόμους που δεν τους είχε διαβάσει κανένας φυσικά γιατί ήταν τεράστιοι τόμοι. 
 Ακόμη ψάχνουμε να δούμε τι περιέχουν τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί τους νόμοι».

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ από realmedialive

Σημείωσε επίσης: «Δεν πρόκειται για νέα θέση. Ακύρωση είναι, κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και το λέμε όλοι απαξάπαντες, το λέει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η κατεύθυνσή μας, είναι ο θεμελιακός όρος μιας νέας διακυβέρνησης».
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.