Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Πάνος Καμένος,Βασίλης Χήτος και Βασίλης Καπερνάρος

 Λεπτομέρειες σοκ, ντοκουμέντα και πτυχές του σχεδίου εξόντωσης του Κώστα Βαξεβάνη, περιλαμβάνει το HOT DOC που κυκλοφορεί.
Ένα σχέδιο εξόντωσης, αρχικά ηθικής και στη συνέχεια φυσικής του εκδότη του HOT DOC, με πρωταγωνιστές υπόδικους πράκτορες και εγκέφαλο τραπεζίτη.
Το σχέδιο ξεκίνησε με τη δημοσιοποίηση πλαστής απόδειξης της ΕΥΠ, πριν από ένα χρόνο περίπου, η οποία εμφάνιζε τον Κώστα Βαξεβάνη ως έμμισθο της «Υπηρεσίας» .
Ήταν μόνο η αρχή, καθώς όταν το σχέδιο ναυάγησε τέθηκε σε εφαρμογή το plan B, το οποίο περιελάμβανε τη δολοφονία του Κώστα Βαξεβάνη από πληρωμένους σκοπιανούς εκτελεστές.
Το ΗΟΤ DOC φιλοξενεί τη συγκλονιστική συνέντευξη της Μαρίας, της γυναίκας η οποία παραδέχτηκε ότι η ίδια είχε πλαστογραφήσει την υπογραφή του Κώστα Βαξεβάνη αλλά και άλλων δημοσιογράφων, ώστε να φανούν ως έμμισθοι της ΕΥΠ και να εξοντωθούν ηθικά.
Το HOT DOC παραθέτει μάλιστα και σχετική γραφολογική εξέταση που πιστοποιεί τα όσα λέει η Μαρία. (koutipandoras)

"Επιχείρηση αυτόγραφα" για να εξοντωθεί ο Βασίλης Χήτος-Τι αποκαλύπτει ο Κώστας Βαξεβάνης...
Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη στο σημερινό HOTDOG για την συντονισμένη επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος από παρακρατικά παρακλάδια της ΕΥΠ που με τον συντονισμό της ανερχόμενης τότε Ν.Δ και την δίψα της για εξουσία, μέσα στις πρώτες εκλογές βάλθηκε να "αποδείξει" πως ο υποψήφιος Βουλευτής του Πάνου Καμένου είναι "πράκτορας" Έκτακτη συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει στην Αθήνα στις 2 το μεσημέρι ο Πάνος Καμένος μαζί με τον δημοσιογράφο Βασίλη Χήτο ο οποίος αναδείχθηκε 1ος σε σταυρούς με τους ΑΝ.ΕΛ στα Γιάννενα.Το epirus gate αποκαλύπτει πως πριν λίγες ώρες την πόρτα του γραφείου του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, πέρασαν ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, ο ποινικολόγος και Βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος και ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος. Όπως γράφει σήμερα και ο Κώστας Βαξεβάνης που επίσης στοχοποιήθηκε ως "έμισθος πράκτορας" ο Εισαγγελέας του Άρειου Πάγου ενημερώθηκε για το πρόσωπο του μεγαλοτραπεζίτη που χρηματοδότησε την χαλκευμένη "Επιχείρηση αυτόγραφα" και ο οποίος είχε κάθε λόγο να το κάνει αφού ο κ. Καμένος αλλά και ο Κ.ώστας Βαξεβάνης, σε διαφορετικές περιπτώσεις τον είχαν και έχουν υποδείξει ως "μεγαλοδιαπλεκόμενο". Στον Κώστα Βαξεβάνη σήμερα μιλά η γυναίκα που έγραψε με τα χέρια τις αποδείξεις "μαϊμού" και η οποία φοβήθηκε πως το βρώμικο κύκλωμα σκοπεύει να την ξεφορτωθεί ...
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.