Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!



ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!
ΜΕΣΩ ΦΥΛΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ

Δαιμονικό το σχέδιο Σαμαρά με τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας κάθε βδομάδα θα δημοσιεύει και μια σε κάθε Περιφέρεια μέσω φυλλάδων που ελέγχουν πλήρως. Πως θα γίνει αυτό;
Κάθε εφημερίδα η τηλεοπτικό κανάλι θα παραγγέλνει μια δημοσκόπηση την οποία θα την πληρώνει η ΝΔ με λεφτά από το Μαξίμου και στην συνέχεια θα την δημοσιεύει όπως ακριβώς επιθυμεί το επιτελείο του Σαμαρά. Το επιτελείο του Πρωθυπουργού με αυτό το κόλπο θέλει να φτιάξει μια εικόνα πως ο Σαμαράς είναι κυρίαρχος και πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή για την Ελλάδα. Έξυπνο κόλπο αλλά δύσκολα να πιάσει…. Θα επανέλθουμε! (inews)

Δείτε πως γίνονται οι "Στημένες δημοσκοπήσεις": "Αν θέλετε δημοκρατία πατήστε 1
Για ποια δημοκρατία μιλάμε;

Ακούστε το απίστευτο ηχητικό ντοκουμέντο, που αποδεικνύει πόσο στημένες και αντιεπιστημονικές είναι οι περισσότερες δημοσκοπήσεις. Πέρα από την παράταξη που ανέδειξε το θέμα είναι φανερό ότι αδικούνται όλα τα μικρά κόμματα . Ακόμα και αυτές οι άθλιες και στημένες μετρήσεις βέβαια είναι πιο κοντά στην αλήθεια από τις ιντερνετικές δημοσκοπήσεις που δεν έχουν την παραμικρή αξιοπιστία. Δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη περίπτωση εταιρείας. Οι καταγγελίες είναι χιλιάδες. Όλα τα πολιτικά κόμματα πρέπει να πάρουν θέση για την ποιότητα της μιντιακής ”δημοκρατίας” που μας πλασάρουν.



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.