Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Κρύος ιδρώτας εν όψει προανακριτικής... "Ήγγικεν η ώρα της κάθαρσης", ω Έλληνες; - Πανέτοιμη η Ζωή για νέες "περιπέτειες" με τους "συγκαλύπτοντες"

Την Πέμπτη στην Προανακριτική ο Βενιζέλος. Ακολουθεί ο Παπανδρέου!!!


Την Πέμπτη θα πάει για να καταθέσει στην Προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος είχε επικοινωνία σήμερα με τον πρόεδρο της επιτροπής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη και από κοινού αποφάσισαν να πάει την Πέμπτη για να καταθέσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών της Προανακριτικής.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως σύντομα θα κληθεί να καταθέσει και ο Γιώργος Παπανδρέου, με τις πληροφορίες να θεωρούν πως το πιθανότερο είναι αυτό να γίνει την επόμενη Τρίτη.
μοντάζ από greki
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.