Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Έντονες φήμες ότι θα διακοπεί η εξέταση Παπασταύρου


Σήμερα εξετάζεται από την προανακριτική επιτροπή ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ Σταύρος Παπασταύρου και η κατάθεση του θεωρείται σημαντική διότι εκτός του ότι είναι μεγαλοκαταθέτης στη λίστα Λαγκαρντ είναι και συνδιαχειριστής του μεγάλου λογαριασμού των 550 εκ. δολαρίων.

Η εμπλοκή του κ Παπασταύρου στη λίστα Λαγκαρντ, έχει και προεκτάσεις σε διάφορα επενδυτικά funds και η συνεργασία του με τον ισραηλινό επιχειρηματία Σάμπι Μυονί με τον Άγγελο Μεταξά, με τον φίλο του Γ. Παπανδρέου Μαριέλο και άλλους .
Επίσης καθ' ομολογία του κ Παπασταυρου είναι ιδρυτής offshore εταιριών οι οποίες βρίσκονται μέσα στη λίστα Λαγκαρντ.
Σήμερα το πρωί μέλη της προανακριτικής επιτροπής έλεγαν ότι υποπτεύονται πως θα γίνει το παν προκειμένου να ματαιωθεί η εξέταση του κ Παπασταυρου . Πιθανολογούσαν ότι μπορεί να προκύψει εικονικός καυγάς και να διακοπεί η συνεδρίαση. ...


Παρόλα αυτά μέλη της επιτροπής έχουν προετοιμαστεί για συγκεκριμένες ερωτήσεις και έχουν εφοδιαστεί με αποκαλυπτικά έγγραφα
Κανείς δε γνωρίζει την εξέλιξη και τα αποτελέσματα της εξέτασης του πρωθυπουργικού συμβούλου.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.