Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΩΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (Ε.Ε.Φ.Φ.Τ) Greek Society of Phoniatrics and Vocal Arts

Η 16η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΩΝΗΣ
KAΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η ανθρώπινη Φωνή είναι ένα ισχυρό σύμβολο του δικαιώματος της επικοινωνίας και της εξάπλωσης των γνωμών και των πίστεων. Αποτελεί όμως και το αναπόσπαστο μέσο επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων στην καθημερινή τους ζωή. Χωρίς φωνή δεν επιβιώνει το άτομο, η κοινωνία και ο πολιτισμός.
“Η φωνή σου πρέπει να ακούγεται. ”
Είναι η πιο γλυκιά μουσική που μπορούν ν’ακούσουν τ’αυτιά σου,
αλλά κι ο μόνος τρόπος ν’ ακουμπήσεις το εσώτερο είναι σου.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗΝ

Η Ελληνική Εταιρεία Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών, τα μέλη της οποίας είναι ωτορινολαρυγγολόγοι, λογοθεραπευτές, ψυχολόγοι και επαγγελματίες χρήστες της φωνής γιορτάζουν αυτή την επέτειο μαζί με τους συναδέλφους τους σε όλο τον κόσμο αυτή την επιδίωξη. ...


Kάθε χρόνο στις 16 Απριλίου οι ωτορινολαρυγγολόγοι και οι λοιποί επαγγελματίες υγείας της φωνής, σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την Παγκόσμια ημέρα που είναι αφιερωμένη στην προστασία της φωνής.

Η Παγκόσμια ημέρα προστασίας της φωνής ενθαρρύνει τους άνδρες και τις γυναίκες, νέους και ηλικιωμένους να εκτιμήσουν την υγεία της της φωνής τους και να ενεργοποιήσουν συνήθειες που ευνοούν τη διατήρηση της υγείας της φωνής τους.

Η Ελληνική Εταιρεία Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών και τα μέλη της σε όλη την Ελλάδα, μαζί με όλες τις Διεθνείς επιστημονικές Εταιρείες διάγνωσης και αντιμετώπισης των προβλημάτων υγείας της φωνής εορτάζει και σας στέλνει μήνυμα εγρήγορσης και κινητοποίησης για την ενημέρωση των πολιτών κάθε ηλικίας, για το πώς θα προστατεύσουν τη φωνή τους, θα διατηρήσουν ή θα βελτιώσουν την ποιότητά της και πως θα προλάβουν την πρόκληση καλοήθων ή κακοήθων βλαβών του φωνητικού οργάνου, που έχει ως τελικό επακόλουθο τη διαταραχή της φωνητικής λειτουργίας.

Δάσκαλοι , Τραγουδιστές, Πολιτικοί, Κλήρος,  Έμποροι, Πωλητές, Γιατροί, Δικηγόροι, Δημοσιογράφοι, Άνθρωποι της αγοράς και όλοι οι άνθρωποι που η ανάγκη τους για επικοινωνία, τους επιβάλλει να χρησιμοποιούν τη φωνή τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα και πολλές φορές κάτω από ένταση,  στις 16 Απριλίου, ας θυμηθούν να συγκεντρώσουν την προσοχή τους στη φωνή τους.

Ας σκεφτούν ότι η επαγγελματική τους αποτελεσματικότητα και επιτυχία οφείλεται στη φωνή τους. Κανέναe-mail και Fax δεν μπορούν να υποκαταστήσουν όσα επιτυγχάνει η επιδέξια χρήση της φωνής, μέσα στη σχολική τάξη, στο δημοσιογραφικό στούντιο της τηλεόρασης, στη σκηνή του θεάτρου και της όπερας, στην προεκλογική εκστρατεία, στο δικαστήριο, στο ιατρείο, αλλά και μέσα στο σπίτι μας, όταν τα μέλη της οικογένειας επικοινωνούν μεταξύ τους. Κλείστε για λίγο το στόμα σας και σκεφτείτε τι θα κάνατε χωρίς φωνή.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας φωνής η Ελληνική Εταιρεία Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών, οι Έλληνες Ωτορινολαρυγγολόγοι και οι μη γιατροί μέλη της στέλνουν μήνυμα γνώσεων βασικής προστασίας της φωνής και προτείνουν τη λήψη των ακόλουθων μέτρων για όσους χρησιμοποιούν επαγγελματικά και μη επαγγελματικά τη φωνή τους.

  • Πίνετε άφθονο νερό. Η ενυδάτωση του οργανισμού κάνει καλό στη φωνή. Ο περιορισμός της έκκρισης βλέννης και σάλιου δυσχεραίνουν τη λειτουργία των φωνητικών χορδών. Η σωστή υγρασία στον λάρυγγα λειαίνει της φωνητικές χορδές και τις κάνει να αποδίδουν καλύτερα.

  • Μη ζορίζετε τις φωνητικές σας χορδές φωνάζοντας, στριγγλίζοντας, ουρλιάζοντας, ξεφωνίζοντας, διότι η βλάβη που μπορεί να υποστεί το φωνητικό όργανο μπορεί να μην είναι αναστρέψιμη και να απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση για την αποκατάστασή της.

  • Προτού να ξεκινήσετε τραγούδια, ψαλμούς, παρατεταμένη ομιλία, που αναγκαστικά θα οδηγήσει σε κόπωση το φωνητικό όργανο, κάντε μια προθέρμανση της φωνής, όπως θα έκανε ο κάθε αθλητής, οποιουδήποτε αθλήματος. Η προθέρμανση μπορεί να γίνει με απλό τρόπο παράγοντας έναν ήχο που θα ξεκινάει από τους χαμηλούς τόνους και θα ανεβαίνει στους υψηλότερους, χρησιμοποιώντας διάφορους ήχους φωνηέντων με τη βοήθεια των χειλιών (π.χ. όπως κάνουν τα παιδιά, όταν μιμούνται τον ήχο μοτοποδηλάτου) ή με τη βοήθεια τις γλώσσας τριλίζoντας την.

  • Χρησιμοποιείτε σωστά την αναπνοή σας όταν μιλάτε. Η ροή του εισπνεόμενου και εκπνεόμενου αέρα είναι η κινητήρια δύναμη της παραγωγής της φωνής. Πριν αρχίσετε την ομιλία σας διαθέστε χρόνο να γεμίσετε τους πνεύμονές σας με αέρα και μην περιμένετε να εκπνεύσετε τελείως προτού κάνετε την επόμενη εισπνοή που θα δώσει ισχύ στη φωνή σας.

  • Χρησιμοποιείτε πάντοτε μικρόφωνο όταν απευθύνεστε σε κοινό, διότι περιορίζετε το άσκοπο ζόρισμα της φωνής.

  • Ακούτε συχνά και προσεκτικά τη φωνή σας. Αν αισθάνεστε ότι η φωνή σας βγαίνει με δυσκολία, ή έχει αλλάξει η ποιότητά της, ή αδυνατείτε να φτάσετε τους τόνους  που καθημερινά χρησιμοποιούσατε, ή αισθάνεστε ότι κάτι εμποδίζει την παραγωγή της φωνής ή η φωνή έχει ΄΄αγριέψει΄΄ή πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να μιλήσετε, μη προσπαθείτε να αυξήσετε την ένταση της φωνής σας ή να ανεβάσετε τον τόνο της. Μιλάτε αργά, μαλακά σιγανότερα του συνηθισμένου και χωρίς βιασύνη. Συνήθως η ποιότητα της φωνής βελτιώνετε σύντομα. Αν όμως εμφανιστεί βράχνιασμα της φωνής, που υποχωρεί και επανέρχεται ή δεν βελτιώνεται μέσα σε μια εβδομάδα, αυτό επιβάλλει να κάνετε  ωτορινολαρυγγολογική εξέταση.

  • Κάθε νόσος του λάρυγγα που ανακαλύπτεται έγκαιρα θεραπεύεται. Η αμέλεια , η καθυστέρηση της εξέτασης μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη φωνή, που δεν αποκαθίστανται εύκολα.

  • Αν καπνίζετε , η φωνή αλλοιώνεται από τη χρήση καπνού. Οι γυναίκες που καπνίζουν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μιλούν μπάσα, χάνοντας τη θηλυκότητα τους.

  • Σήμερα ξέρουμε ότι το κάπνισμα προκαλεί μεταλλάξεις στο DNA των κυττάρων και οι καπνιστές έχουν 75% πιθανότητα να αναπτύξουν καρκίνο στο λάρυγγα. Δεν συμβιβάζεται υγιής φωνή και κάπνισμα.

Οι ωτορινολαρυγγολόγοι είναι ειδικοί γιατροί που μπορούν να εκπαιδεύσουν τους επαγγελματίες χρήστες φωνής και τους απλούς ανθρώπους πώς να προστατεύουν τη φωνή τους και πως θα διατηρήσουν υγιές το φωνητικό τους όργανο.

Οι ωτορινολαρυγγολόγοι είναι οι γιατροί που έχουν εκπαιδευτεί να διαγιγνώσκουν τις παθήσεις των αυτιών, της μύτης και του λάρυγγα, οι οποίες συχνά αλληλοεπηρεάζονται. Η διάγνωση των παθήσεων του λάρυγγα γίνεται με ειδικές εξετάσεις χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία, όπως τα ενδοσκόπια.

Οι παθήσεις του λάρυγγα θεραπεύονται με φάρμακα, τη λήψη ειδικών μέτρων προστασίας της φωνής και την εφαρμογή λογοθεραπειών από ειδικούς λογοθεραπευτές ή λογοθεραπεύτριες.

Όσοι τραγουδάτε βρείτε τον κατάλληλο δάσκαλο φωνητικής που θα σας εκπαιδεύσει σε τεχνικές, οι οποίες  είναι κατάλληλες για το φωνητικό σας όργανο.

Οι δάσκαλοι φωνητικής θα πρέπει να είναι σε επικοινωνία με τον ωτορινολαρυγγολόγο του τραγουδιστή, για να προλαβαίνονται οι ζημιές του φωνητικού οργάνου, που οφείλονται σε κατάχρηση ή κακή χρήση της φωνής.

Το φωνητικό όργανο μπορεί να πάθει καλοήθεις παθήσεις, που δεν βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή του τραγουδιστή, αλλά μπορούν να βλάψουν, μερικές φορές, για πάντα τη φωνή του τραγουδιστή.

Αν κάποιο βράχνιασμα διαρκεί πάνω από 10 ημέρες πρέπει να εξεταστεί από ωτορινολαρυγγολόγο. Υπάρχουν και κακοήθεις παθήσεις του λάρυγγα, οι οποίες αν διαγνωστούν έγκαιρα θεραπεύονται.

Υπάρχουν νοσήματα όμως που θεραπεύονται μόνο χειρουργικά με γενική αναισθησία και τη χρησιμοποίηση ειδικών ενδοσκοπίων, κατάλληλων εργαλείων και τη χρησιμοποίηση ακτίνων  Λέϊζερ.

Η φωνή επηρεάζεται και από την ψυχολογική διάθεση. Γιαυτό οι ωτορινολαρυγγολόγοι και οι λογοθεραπευτές ζητούν τη συνεργασία και του ψυχολόγου για την αποκατάσταση της φωνητικής λειτουργίας.

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ε.Φ.Φ.Τ
Πρόεδρος :   Δρ Δημήτριος Γκέλης, Ωτορινολαρυγγολόγος, Κόρινθος

Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Σύμβουλος:  Χριστόφορος Σταμπόγλης, Βαθύφωνος, Αθήνα

Αντιπρόεδρος:   Άρης Πάγκαλος, Ωτορινολαρυγγολόγος, Αγ. Νικόλαος, Κρήτης

Γεν. Γραμματέας: Ευάγγελος Γκόλας, Ωτορινολαρυγγολόγος, Ιωάννινα

Ειδικός Γραμματέας: Ιωάννης Χριστόπουλος, Τενόρος, Αθήνα

Μέλη: Ιωάννης Σούλης, Ωτορινολαρυγγολόγος, Ζάκυνθος,

Δημήτριος Μπατζακάκης, Ωτορινολαρυγγολόγος, Λάρισα

Νικόλαος Σπαντιδέας, Λογοθεραπευτής, Αθήνα

Δρ Νικόλαος Γκέλης: Ψυχολόγος, Κόρινθος


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΩΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
(Ε.Ε.Φ.Φ.Τ)
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΓΚΟΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΙΝ
ΑΗΔΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΚΜΠΑΡΑΟΥΙ ΧΑΛΕΝΤ
ΑΚΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΚΤΟΥΔΙΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΩΜΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΝΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΣΠΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΒΑΓΕΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΒΑΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΑΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΑΚΑΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΒΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΑΛΒΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΒΑΡΒΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΒΑΧΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΒΕΡΒΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΕΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
ΒΛΑΧΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΒΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΒΟΛΟΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ ΧΑΡΗΣ
ΒΟΝΖΟΥΚΙΑΝ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΡΥΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΓΑΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΓΑΛΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΓΕΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
ΓΚΑΝΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΓΚΑΝΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΚΟΥΡΝΕΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΛΥΝΑΤΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΡΟΥΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΑΒΑΝΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΔΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ
ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΔΑΝΙΗΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΕΔΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΕΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΔΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΪΝΤ ΑΝΤΑΜ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΕΛΜΑΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΖΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΖΕΡΒΟΣ ΙΩΣΗΦ
ΖΗΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΖΥΜΠΑΧΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΗΛΙΟΚΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΒΒΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΖΑΝΑΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΑΚΑΛΕΚΟΥ  ΔΙΟΝΥΣΙΑ
ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΑΛΟΕΙΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΜΠΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΚΑΝΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΚΑΡΑΜΑΤΣΑΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΑΡΙΖΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΡΕΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΚΑΡΜΠΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΚΛΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΚΚΟΤΟΥ ΒΙΟΛΕΤΤΑ
ΚΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΣΙΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΤΤΑΡΑ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ
ΚΟΥΒΕΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΛΤΙΝΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΚΟΥΤΟΥΜΟΓΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΟΥΤΣΙΛΟΓΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΟΧΙΛΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
ΚΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΥΡΚΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΚΥΡΜΙΖΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΩΣΤΕΛΕΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΩΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΩΤΤΑΡΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ
ΛΑΖΑΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΒΙΚΥ
ΛΑΜΠΟΥΣΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ
ΛΑΜΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ
ΛΕΝΤΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΛΥΓΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΥΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΑΛΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΜΑΝΩΛΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΑΡΚΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΑΡΚΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΣΤΡΟΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΤΕΕΣΚΟΥ ΚΑΡΜΕΝ
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΜΟΥΚΟΣ ΚΡΕΩΝ
ΜΟΥΝΤΡΙΧΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΟΥΡΓΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΟΥΡΓΕΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΜΠΑΪΡΑΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΠΑΚΝΙΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΜΠΕΛΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΜΠΕΤΣΟΥ ΞΑΝΘΗ
ΜΠΙΚΟΛΙΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΙΜΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΠΟΓΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΠΟΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΜΠΟΤΣΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΜΠΟΥΚΑΓΙΕ ΜΟΥΝΙΡ-ΦΩΤΗΣ
ΜΠΟΥΡΧΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΝΑΣΣΕΡΙ ΜΑΧΝΑΖ
ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΝΙΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΝΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΛΓΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΝΙΚΟΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΝΤΑΟΥΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΤΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
NTOΥΜΑΖΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΞΑΝΘΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΞΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΙΔΡΑ
ΟΤΑΠΑΖΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΠΑΓΑΝΑ ΦΑΝΗ
ΠΑΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΑΛΑΛΗΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΝΑΪΡΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΑΝΑΪΡΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΠΑΔΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΑΠΑΛΙΑΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΠΑΥΛΙΔΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΙΕΡΡΟΥ ΑΝΝΑ
ΠΙΤΣΙΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΟΔΟΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΥΡΓΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΡΑΔΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΕΛΗ
ΡΗΓΑΤΟΣ ΦΑΝΗΣ
ΡΙΖΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΡΙΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΡΟΔΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΡΟΥΣΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΡΟΥΣΣΟΧΑΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΑΛΜΑΝ ΑΛΗ
ΣΑΜΑΑΝ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΑΜΨΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΑΝΑΝ ΡΑΓΙΖ
ΣΑΡΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΑΡΩΦ ΠΑΥΛΟΣ
ΣΕΦΕΡΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΙΔΗΡΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΣΙΜΑΣΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΙΜΑΣΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΙΝΤΩΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΣΚΕΥΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΚΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΚΟΡΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΒΟΛΟΣ)
ΣΟΪΛΕΜΕΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΟΛΟΜΟΥ ΣΟΛΩΝ
ΣΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΣΟΥΡΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΣΟΥΡΜΕΛΗΣ ΑΧΙΛΕΑΣ
ΣΠΕΝΤΖΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΟΧΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΠΙΘΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΣΤΑΘΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΤΑΘΗ ΕΛΕΝΗ
ΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΤΑΪΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΑΠΠΑ ΑΝΝΑ
ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΠΕΛΑΓΙΑ
ΣΤΕΛΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΤΡΑΤΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΤΡΟΥΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΤΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΣΥΛΛΙΓΑΡΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΡΟΔΟΣ)
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΦΕΤΣΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΣΦΗΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΣΦΗΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΘΕΣ/ΛΟΝΙΚΗ)
ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΊΤΗΣ ΠΑΝΟΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΣΧΟΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΣΩΛΗΝΑΡΑΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΑΛΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΤΑΡΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΑΣΙΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΕΡΖΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ
ΤΖΑΜΑΛ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΤΖΑΜΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΖΗΜΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΤΖΗΝΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ)
ΤΖΙΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΖΙΟΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΓΡΕΒΕΝΑ)
ΤΖΟΥΝΑΚΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΤΖΩΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΤΟΓΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΤΟΜΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΤΡΙΑΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΤΡΙΒΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)
ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΕΥΑΝΘΙΑ
ΤΣΑΚΑΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΤΣΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΑΦΟΥΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΣΕΝΩΛΗ ΕΛΛΗ
ΤΣΙΚΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΤΣΙΜΠΟΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΣΙΜΠΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΤΣΙΝΤΖΟΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΣΙΤΗΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΤΣΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΣΩΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΤΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΑΚΙΝΘΟΥ ΑΝΝΑ
ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΘΕΝΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
ΦΘΕΤΑΚΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ
ΦΙΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΛΑΡΙΣΑ)
ΦΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΑΝΘΟΣ
ΦΛΕΤΟΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΦΟΥΣΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΡΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΦΡΟΥΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΡΟΥΝΤΖΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΤΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΦΩΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΧΑΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΑΝΤΖΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΡΙΤΑ
ΧΑΡΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΑΡΜΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΕΟΓΝΩΣΙΑ
ΧΕΙΡΙΔΟΥ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ
ΧΕΛΙΔΟΝΗ ΜΕΡΟΠΗ
ΧΟΛΙΑΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΟΜΣΙΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΧΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΧΡΟΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ
ΧΡΥΣΑΪΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΨΑΛΤΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΨΑΡΟΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 Έδρα: Κόρινθος
Δαμασκηνού 46, Κόρινθος 2010, τηλ. 2741026631, 6944280764, e-mail: pharmage@tellas.gr
www.gelis.grwww.pharmagel.gr, www.orlpedia, www.allergopedia.gr, www.gkelanto.gr

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.