Σάββατο 6 Απριλίου 2013

O Αλέκος Αλαβάνος αναλύει τις βασικές θέσεις του κόμματος του και μας λέει ότι στις επόμενες εκλογές θα διεκδικήσει την ψήφο του Ελληνικού λαού

Νε αφορμή την εξαγγελία πολιτικού σχηματισμού από τον επικεφαλής του Μετώπου Αλληλεγγύης και ανατροπής, ο Αλέκος Αλαβάνος, έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση του Σκάι και στον Ν. Ευαγγελάτο την οποία παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Βασική πολιτική γραμμή αυτού του σχηματισμού είναι η επιστροφή της Ελλάδας σε εθνικό νόμισμα, τονίζοντας ότι η αποχώρηση από το ευρώ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να σωθεί η χώρα, να καταπολεμηθεί η ανεργία και να υπάρξει ανάπτυξη.
Στην συνέντευξη του ο Α. Αλαβάνος αναλύει τις βασικές θέσεις του κόμματος του και μας λέει ότι στις επόμενες εκλογές θα διεκδικήσει την ψήφο του Ελληνικού λαού.,

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.