Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

O "αποτυχημένος" στον ιδιωτικό τομέα απολύεται ή στην καλύτερη παραμένει στην εταιρεία και δεν παίρνει προαγωγή, στο δημόσιο όχι μόνο προάγεται αλλά αναβαθμίζεται και σε υπουργό!!! Εάν η λέσχη προτείνει... οι υποτακτικοί "επιβραβεύουν!!! [Σήμερα ισχυρίζεται: "Διασφαλισμένες οι καταθέσεις"]

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ MEGA, ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΟΒΕ. - "TO 2012, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ"

ΙΟΒΕ ΣΗΜΕΡΑ: Φόβοι για υφεση 4,6% και ανεργία 27,6% και το 2013



Αυτός ο άνθρωπος είναι υπουργός οικονομικών ΣΗΜΕΡΑ και "διαβεβαιώνει" για την ασφάλεια των καταθέσεων: "Οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι απόλυτα διασφαλισμένες, διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με αφορμή επερώτηση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
«Σήμερα βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος και είναι μείζονος πρωταρχικής σημασίας, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλη Απριλίου», δήλωσε ο κ. Στουρνάρας τονίζοντας παράλληλα ότι τα 50 εκ. ευρώ είναι υπεραρκετά για την κάλυψή του.
Η εξυγίανση μέσω συγχωνεύσεων διασφαλίζει τόσο τις καταθέσεις όσο και τις θέσεις εργασίας, επεσήμανε ο κ. Στουρνάρας."

Ο ίδιος που πριν λίγες εβδομάδες συνηγόρησε στο κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο.
Αυτός ο άνθρωπος δεν βρίσκεται απλώς στο απυρόβλητο, αλλά σε ύπατο αξίωμα. Γεγονός που αποτελεί βιασμό στην προσωπικότητα κάθε πολίτη της Ελλάδας. Το ίδιο και οι δημοσιογράφοι που τον άκουγαν ευλαβικά. ...
Πλεον είναι δεδομένο ότι αυτοί αναίσχυντα εκτελούν τον ρόλο τους. Το κρίμα λοιπόν είναι αποκλειστικά στον λαιμό μας.
  
Σημειώστε το video για τους επόμενους μήνες:
 
ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Διασφαλισμένες οι καταθέσεις
Οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι απόλυτα διασφαλισμένες, διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με αφορμή επερώτηση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

«Σήμερα βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος και είναι μείζονος πρωταρχικής σημασίας, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλη Απριλίου», δήλωσε ο κ. Στουρνάρας τονίζοντας παράλληλα ότι τα 50 εκ. ευρώ είναι υπεραρκετά για την κάλυψή του.

Η εξυγίανση μέσω συγχωνεύσεων διασφαλίζει τόσο τις καταθέσεις όσο και τις θέσεις εργασίας, επεσήμανε ο κ. Στουρνάρας.

Λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του κ. Στουρνάρα, που αφορούσε τις εκθέσεις των διεθνών οίκων για τις ελληνικές τράπεζες, παρενέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με τον κ. Στουρνάρα να απαντά: «Μην φωνάζετε κύριε Λαφαζάνη. Προσπαθούμε με επιχειρήματα να δώσουμε στον ελληνικό λαό να καταλάβει ποιοι προβαίνουν σε δημιουργικές πράξεις και ποιοι καταστροφολογούν.

Ομιλία Στουρνάρα από Enikos_gr

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.