Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Και ένα... και δυο... και τρία USB


Σαν... τα παιδιά του Πειραιά ξεφυτρώνουν τα στικάκια στα οποία "πέρασε" κατά καιρούς το CD που περιείχε την περίφημη λίστα Lagarde.

Tης Μαρίνας Μάνη capital.gr



Σύμφωνα με το πόρισμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που κατατέθηκε χθες στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής, υπάρχει και τρίτο USB που γράφτηκε στον υπολογιστή του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτη. Ουδείς ωστόσο γνωρίζει πού βρίσκεται.

Σύμφωνα με το πόρισμα:

- Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρέδωσε στον κ. Διώτη τη λίστα χωρίς να περιέχονται σε αυτήν τα ονόματα και τα αρχεία των τριών συγγενών του.

- Ο κ. Διώτης άνοιξε και είδε 1.970 από τα συνολικά 2.059 αρχεία της λίστας. Ο ίδιος είχε δηλώσει στην Προανακριτική ότι είδε λίγα αρχεία και δειγματοληπτικά.

- Στον υπολογιστή του κ. Διώτη έχουν τοποθετηθεί συνολικά 23 USB από τα οποία τα 3 έχουν σχέση με τη λίστα Lagarde. Ο ίδιος εχει μιλήσει μόνο για δύο -ένα που παρέλαβε από τον κ. Παπακωνσταντίνου και ένα δεύτερο που έφτιαξε ο ίδιος για αντίγραφο και το οποίο παρέδωσε στον μετέπειτα υπουργο Οικονομικών, Ευ.Βενιζέλο.

Αναζητείται συνεπώς η "τύχη" του τρίτου και θεωρείται σίγουρη η επανάκληση του κ.Διώτη απο την Προανακριτική.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.