Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ο Πάνος Καμμένος στο ALPHA 98.9... για τον ΟΠΑΠ κι όχι μόνον! [ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - 3-8-2012: "Πουλάς - χαρίζεις - την αγελάδα, και μετά δανείζεσαι για να αγοράζεις το γάλα της..".]

Σχετικό: Οι καλές σχέσεις που διατηρεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον πρωθυπουργό και το περιβάλλον του ...


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - 3-8-2012

 Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ι. Ιωαννίδης, το είχε περιγράψει σωστά:

 "Πουλάς - χαρίζεις - την αγελάδα, 
και μετά δανείζεσαι για να αγοράζεις το γάλα της..".
Σήμερα ο ίδιος τι πούλησε;
 Πρέπει να είναι ριγμένα τα καπιταλιστικά συμφέροντα που εξυπηρετεί η τηλεόραση του ALPHA με το καραμπινάτο σκάνδαλο του ΟΠΑΠ που έγινε προκειμένου να εξυπηρετηθούν «συγκεκριμένα συμφέροντα στενών φίλων και συνεργατών του πρωθυπουργού» όπως κατάγγειλε δημόσια ο Π. Καμένος. Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ο Κόκκαλης και ο Μελισανίδης, που φέρονται να είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από το ξεπούλημα του οργανισμού με το περιβάλλον του Σαμαρά δεν μπορεί να ξέρουμε.
Όπως ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε ο βουλευτής του Σύριζα Δημήτρης Παπαδημούλης, βάλει ευθέως εναντίων του τωρινού προέδρου του ΟΠΑΠ και του αποδίδει ευθύνες ότι μεθοδεύει το σκάνδαλο αρνούμενος να παραιτηθεί παρότι έχει λήξει η θητεία του.

ΔΕΙΤΕ το VIDEO: Παπαδημούλης για ξεπούλημα του ΟΠΑΠ



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.