Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Επενδύσεις από την Κίνα

Γράφει ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου

Επειδή η Κίνα ψάχνει να βρει τρόπο πως θα αλλάξει πρόσωπο στις αγορές και πώς τα φτηνιάρικα προϊόντα αντίγραφα θα παράγονται σε τρίτες υπανάπτυκτες οικονομίες, ο Σαμαράς με τις παραινέσεις Μέρκελ και Σόιμπλε, μαζεύοντας ότι μοιάζει με Ελληνικό επιχειρείν εκστράτευσε στην χώρα του Μάο.
Αφού έχει καταφέρει με αυτόματο πιλότο πλέον οι μισθοί να μειώνονται ελευθέρως και συνεχώς ώστε να γίνονται πιο ανταγωνιστικοί από τους Κινέζικους, αφού το εργατικό δίκαιο προσαρμόστηκε στις πάγιες αντιλήψεις και τα θέλω των Αμερικάνων και του ΟΟΣΑ, αφού η Δημοκρατία έχει ντυθεί στο χακί, αφού έτσι ή αλλιώς οι πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ευθυνόφοβοι και ευκόλως προσαρμοζόμενοι σε ότι τους τύχει  αφού η ιστορία μας έχει διδάξει ότι, ό,τι δεν φτάνουμε τα βαπτίζουμε κρεμαστάρια, αφού ο πιο κοντινός χρόνος για να επαναστατήσουν οι Έλληνες είναι τα 400 χρόνια κατοχής, ( μην μπερδεύεστε απο το Β' παγκόσμιο πόλεμο ή την Χούντα των Συνταγματαρχών), τι άλλο μένει ως κερασάκι στην τούρτα; 
Επενδύσεις από την Κίνα με αποεθνικοποίηση ότι μπορεί μέσα στην επικράτεια να ορίζεται μέχρι σήμερα "Ελληνικό". 
Αυτή η Κυβέρνηση - Τροχονόμος έχει μόνο μια υποχρέωση και ένα τάμα να ξεπληρώσει πριν την αποχώρησή της απο την εξουσία που της χάρισαν. Ό,τι μοιάζει, ό,τι περιγράφεται ή υποπτεύεται κανείς ως Ελληνικό, να αποτελέσει ξένη ιδιοκτησία με όρους και προϋποθέσεις τέτοιες, που για τα επόμενα 99 χρόνια η Χώρα μας να είναι αλυσοδεμένη.  ...
Εμείς έτσι ή αλλιώς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πρώτον να μην μας ζητήσουν να αναλάβουμε καμιά ευθύνη και δεύτερο να προστατεύσουμε το ευρώ και την οικονομική - πολιτική- στρατιωτική δύναμη της Γερμανίας Μητέρας, επειδή μας εκπαίδευσαν να έχουμε πάντα κάποιον για αφέντη, Αφέντη προστάτη ή Αφέντη δυνάστη. 

Εξακολουθούμε να δίνουμε ή να ανεχόμαστε χαλκευμένα ποσοστά υποστήριξης και επευφημίας της προτεκτοριακής κυβερνητικής  δράσης δωσιλογισμού και ευτέλειας συντάγματος και θεσμών.   
Εξακολουθούμε να σκύβουμε το κεφάλι προβάλλοντας υπερηφάνως είτε τον ραγιαδισμό είτε μια φαύλη έως και φασιστική εθνικοφροσύνη, όχι εναντίον των αφεντάδων αλλά εναντίον των ομοίων μας, επειδή έχουνε άλλο χρώμα ή μιλούν διαφορετικά από εμάς. 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.