Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Επιστολή αγανάκτησης του δημάρχου Κιμώλου στον Πάνο Καμμένο

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο Δήμο Κιμώλου και στον κιμωλιάτη πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκο Λογοθέτη.
Η αντιδικία των δύο πλευρών η οποία έχει πάρει εδώ και χρόνια το δρόμο της Δικαιοσύνης, αφορά τις σοβαρές καταγγελίες που έχει κάνει ο κ. Λογοθέτης περί οικονομικού και περιβαλλοντικού σκανδάλου στο έργο επέκτασης του Βιολογικού Καθαρισμού Κιμώλου.
Αυτή τη φορά, ο δήμαρχος Κιμώλου Γεράσιμος Μαγκανιώτης έστειλε έγγραφο προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο καλώντας τον να πάρει θέση και ζητώντας του έμμεσα να τραβήξει το αυτό στον πολιτευτή του ή ακόμη και να τον διαγράψει από το Κίνημα.
Η επιστολή αναφέρει:
Αγαπητέ Πρόεδρε
Σε συνέχεια των δύο (2) συνημμένων υπερβολικών, ακατανόητων και ανεξήγητων επιστολών – καταγγελιών του στελέχου σας, αφού ζητήσουμε την προσωπική σας βοήθεια με απόγνωση σας ρωτούμε.
Μέχρι πότε ένα ολόκληρο νησί θα ταλαιπωρείται από τον αυτοανακηρυσόμενο συνεργάτη σας;
Μέχρι πότε το κίνημά σας «ΑΝ.ΕΛ.» θα διασύρεται στα μάτια των Κιμωλίων και όχι μόνο, από τον συγκεκριμένο κύριο;
Περιμένουμε και εγγράφως την προσωπική σας διαβεβαίωση ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν κοσμούνται με τέτοιες προσωπικότητες.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.