Τρίτη 28 Μαΐου 2013

«Κοιτάζει» (ακρο)δεξιά η Νέα Δημοκρατία

Στην εισροή ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή φαίνεται πως προσβλέπει η Νέα Δημοκρατία. 
Αυτό προκύπτει από δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του ρατσιστικού νομοσχεδίου, μιλώντας σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «ΒΗΜΑ».

«Το νομικό πλαίσιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι επαρκές», είπε ο Γιάννης Μιχελάκης και ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν προτίθεται να ψηφίσει το νομοσχέδιο.
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακραίες ιδέες και ακρότητες. Νομίζετε, όλα αυτά θα τα αντιμετωπίσουμε με διατάγματα και στα δικαστήρια ή με ιδέες πολύ πιο ισχυρές και στην κοινωνία;» διερωτήθηκε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για να προσθέσει αναφερόμενος στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής:
 «οι άνθρωποι αυτοί έχουν γίνει ναζί και φασίστες; 
Κακά τα ψέματα, σε 400 χιλιάδες Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή και ακόμη περισσότερους σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, μπορείς να τους πεις ότι απαγορεύεται οτιδήποτε;».
φώτο από eamgr
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.