Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Μα είναι δυνατόν να κάνουν πλάκα με αυτά τα θέματα και μάλιστα μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο - Φρίκη: Ο Βενιζέλος «απειλεί» με ... πραξικόπημα και οι βουλευτές της ΝΔ χειροκροτούν ... Άντε καλέ, πως τα' έχω!!!

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που θα παρακολουθείστε παρακάτω. Όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είχε αποκαλύψει από το βήμα της βουλής ότι έχει στην κατοχή του τα αμυντικά σχέδια της χώρας και ενώ στην αίθουσα της ολομέλειας του ελληνικού κοινοβουλίου είχαν προκληθεί αντιδράσεις αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους ένα φυσικό πρόσωπο είχε στα χέρια του σημαντικά και απόρρητα σχέδια μεγάλης σημασίας για την εθνική ασφάλεια, εκείνος είχε απαντήσει ως εξής:

"Άντε καλέ, πως τα έχω. Για να κάνουμε το πραξικόπημα όταν θα πάρετε πλειοψηφία".

Έτσι είχε απαντήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ανατριχιαστικό είναι το γεγονός ότι σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, προσβάλλοντας τα θύματα των δικτατορικών καθεστώτων που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα, ξέσπασε σε χειροκροτήματα και μάλιστα μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, στο ναό της Δημοκρατίας κάνοντας πλάκα.

Δείτε το βίντεο - ντροπή για τη δημοκρατία:


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.