Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ιδρυτική Διακήρυξη του Πειρατές - Αμεσοδημοκρατικό Κίνημα Ελλάδας


Οι Πειρατές - Αμεσοδημοκρατικό Κίνημα Ελλάδας ξεκινάει να ιδρυθεί την 1 Μαΐου 2013 μετά από 4 μήνες συζητήσεων, διαβουλεύσεων και εθελοντικής εργασίας με σκοπό τις πραγματικές ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας.

Αν συμφωνείς με τις Αρχές, το Καταστατικό και την Ιδρυτική Διακήρυξη μπορείς να γίνεις και εσύ Μέλος του κόμματος, ακολουθώντας την διαδικασία εδώ.

Μπορείς και εσύ να εγγραφείς ως μέλος, επίσης μπορείς να διαβάζεις το blog μας με όλα τα νέα μας και  να μας ακολουθείς στα social media (facebook page, facebook group, twitter, google+).

Χρειαζόμαστε 200 υπογραφές τουλάχιστον για να μας εγκρίνει ο Άρειος Πάγος. Βοήθησε και εσύ στην δημιουργία του Κόμματος πατώντας δεξιά στην εικόνα ή στο μενού (πάνω) και ακολούθησε τις οδηγίες!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.