Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Δημοσίευμα του CNN για την Ελλάδα με τέσσερα απλά διαγράμματα…


Με τέσσερα διαγράμματα, το δίκτυο CNN εξιστορεί τα όσα έγιναν στην Ελλάδα τα τρια τελευταία χρόνια που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση ..μνημονίου. Η οικονομία της χώρας έχει πιάσει «πάτο» λέει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, που ενώ απαριθμεί τα οικονομικά στοιχεία της χώρας, δίνει μια τάση αισιοδοξίας.
Τα σκληρά μέτρα λιτότητας έχουν βυθίσει την ελληνική οικονομία, ενώ η ανεργία έχει εκτοξευθεί, ειδικά στους νέους, στους οποίους οι 6 στους 10 είναι χωρίς δουλειά, αναφέρει το άρθρο.
Σύμφωνα με το CNN, μετά από έξι χρόνια βαθιάς ύφεσης είναι κοντά το φως στο τούνελ, καθώς η ελληνική οικονομία αναμένεται να επιστρέψει σε τροχιά ανάπτυξης το 2014, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Τα τέσσερα γραφήματα με τα οποία το CNN παρουσιάζει την ελληνική οικονομία:
ΑΕΠ, ανεργία, χρέος και έλλειμμα
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.