Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ Jumbo ΤΩΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ...ΨΑΡΟΝΕΦΡΙΑ. ΜΗΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΝΙΣΗ ΕΧΕΙ "ΣΑΛΤΑΡΕΙ; "

 Σχετικό: Όταν η νεοελληνική ασχήμια (Κραουνάκη - "Jumbo" - Στανίση) μετατρέπεται σε διαφημιστικό όνειρο του Αλμοντοβάρ!
Μας είναι εξαιρετικά συμπαθής. Και σαν άνθρωπος και σαν τραγουδίστρια. Την γνωρίζουμε πολλά χρόνια λόγω δουλειάς. Φωνάρα και ψυχάρα. Εξακολουθεί να "μετράει" στο τραγούδι σαν αυθεντική λαική τραγουδίστρια και είναι ψυχούλα, έχοντας βοηθήσει πολλούς φτωχούς ανθρωπους.
Όμως το τελευταίο διάστημα, κατι συμβαίνει με την κυρία Στανίση. ...


 Μετά την απαράδεκτη, αντιαισθητική και μειωτική για την ίδια(ανάθεμα τα λεφτά)διαφήμιση του Τζάμπο από τον "κινέζο" ιδιοκτήτη του, τώρα φωτογραφίζεται και με εσώρουχα στην κρεβατοκάμαρα της.
 Κρίμα για την κυρία Στανίση. Λάθος επιλογές. Δεν γνωρίζει η ίδια ότι τα στερνά, τιμούν τα πρώτα; Ας της το είπε κάποιος. Είναι αμαρτία να χαλάει έτσι την εικόνα της. Εκτός αν είμαστε λάθος. Οπότε να ζητήσουμε συγγνώμη.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.