Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Αθώωση Γιάννη Χαρονικολάου για σκευωρία με Ιnternet το 2004 !!!!!

Aυτή είναι η απόφαση του Εφετείου 
που έκρινε παράνομη την απόλυσή μου από την ΓΣΕΕ το 2004

Εδώ Η ΑΠΟΦΑΣΗ  σε pdf ΑΡχείο
Σήμερα Εργατική Πρωτομαγιά του 2013 και μετά από χρόνια απολυμένος και έχοντας ανοικτή σχέση με όλους εσάς που έχετε φθάσει τα 3.000.000 επισκέπτες δίνω και δημόσια την δημοσιευμένη επίσης δημόσια καθαρογραμμένη απόφαση (2827/2012) του Εφετείου Εργατικών Διαφορών της Αθήνας πού έκρινε παράνομη την απόλυση μου … Είναι μια δεύτερη αθωωτική για μένα απόφαση της δικαιοσύνης στην περιπέτεια μου , γιατί είχα την αφέλεια να δημιουργήσω νόμιμα και δημόσια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα το 2003 και πριν δημιουργηθεί το facebook.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην δικηγορική εταιρία Δημήτρης Λιάρος και τους συνεργάτες της που ανέλαβε και τις δύο υποθέσεις μέσα σε ένα θολό για το διαδίκτυο τοπίο στην Ελλάδα !

Αθώωση Γιάννη Χαρονικολάου για σκευωρία με Ιnternet το 2004 !!!!!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίξατε και στηρίζεται αυτό το blog γιατί είμαστε ένα …
Βέβαια μην περιμένετε και δεν περιμένω …κάτι, ξέρω χρόνια τώρα στο εργατικό ρεπορτάζ και την ΓΣΕΕ…που καταλήγουν εργατικές υποθέσεις .. τα  έχω δει όλα…

Εγώ δεν έκανα κάποιο βεντέτα …με την εκπροσώπηση της ΓΣΕΕ …γιατί άλλο εκπροσώπηση και άλλο ΓΣΕΕ ( ως θεσμός και ιστορία ) …Αυτοί έκαναν …Με καταθέσεις ανταγωγών…με ένα σωρό ψέματα … Προφανώς κατά πλειοψηφία (γιατί μονοπαραταξιακή πλειοψηφία πλέον δεν υπάρχει στην νέα ΕΕ της ΓΣΕΕ )  να αναιρέσουν την απόφαση στον Αρειο Πάγο … ( Μια στις 100 αποφάσεις εφετείων προσβάλλονται στον Άρειο Πάγο ) Να ζητήσουν, αναστολή εκτέλεσης , να με εμποδίσουν να προσέλθω στη δουλειά μου …γιαυτό δεν έκανα καμία κίνηση δεν είμαι τέτοιος και δεν έχω κανένα λόγο να κάνω τέτοιες φθηνές και ελεεινές αντιπαραθέσεις…
Δεν έχω να χάσω κάτι απ ότι έχασα ..παρά να αυξήσω τα χρέη μου..
Ειχα και έχω ψηλά το κεφάλι και την προσωπική μου και επαγγελματική πορεία και τιμή…
Αυτές τις χαρίζω …σε όσους της χρησιμοποίησαν και τις χρησιμοποιούν έκανα και κάνω αυτονόητη άμυνα … Και με στόχο την αλήθεια και την αξιοπρέπεια .
Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ…στον τεως Γ. Γ της ΓΣΕΕ Κώστα Πουπάκη για την τίμια και καθαρή του στάση με ξεκαθαρισμένο το τοπίο στην σκευωρία του 2004 …να πάρει θέση στα όργανα της ΓΣΕΕ για την επίλυση της Διαφοράς…
Νομίζω και τον δικαίωσα …σε αυτή του την θέση και έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος με πολιτική και συνδικαλιστική διορατικότητα…Και όχι ένας ατομιστής ρεβανσιστής.
Τέλος με αυτή την απόφαση γράφτηκε ένας επίλογος διπλής ηθικής δικαίωσης  της πιο άγριας σκευωρίας και περιπέτειας …που έχει  υποστεί άνθρωπος…
Σαν συμβουλή …η Ελλάδα είναι μια χώρα που όσοι θέλουν να καινοτομήσουν …και να επενδύσουν σε νέες τεχνολογίες κλπ Μακριά…Σε άλλη χώρα σε …η σε μια άλλη Ελλάδα που την βλέπω στο απώτερο μέλλον …και βάλε !
Επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε συναδέλφους και φίλους μέσα και έξω από την ΓΣΕΕ που δεν πίστευαν στις σκευωρίες ..εγώ ήμουν και είμαι ανοικτό  βιβλίο σε όλη μου την ζωή και το ξέρουν και οι πέτρες.
Δεν είχα και δεν εχω προσωπικά δεδομένα   και κουραφέξαλα…και γιαυτό δημοσιοποιώ στο ακέραιο αυτή την απόφαση και όποια μελλοντική ….προσφυγή και απόφαση .
Είναι και νομικό εργαλείο… για εργατολόγους , εργαζόμενους και συνδικάτα.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις δύο απόλυτα κολλητές μου που ήταν μέσα σ όλα στις πρώτες και μετέπειτα ώρες και μέρες και μήνες και χρόνια .
Και τέλος ένα πολύ  μεγάλο ευχαριστώ στην Αλεξάνδρα …για το πάθος της την μοναδική και τέλεια νομική της δουλειά.
Εδώ συνεχίζουμε….πάντα μαζί για εργασία με δικαιώματα !!!!!
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.