Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Οι εκλογές, η μόνη λύση στην νέα τραπεζοδικτατορία! Εκλογές 14 Ιουλίου 2013. Η ΕΡΤ μεταμορφώνεται σε ένα νέο «Πολυτεχνείο» της νέας γενιάς!

Οι εκλογές, η μόνη λύση στην νέα τραπεζοδικτατορία!

Εκλογές 14 Ιουλίου 2013
Πτώση Βαστίλης 14 Ιουλίου 1789

Η ΕΡΤ μεταμορφώνεται σε ένα νέο «Πολυτεχνείο» της νέας γενιάς!
Αυτή την στιγμή χιλιάδες πολίτες είναι έξω από την ΕΡΤ, δηλώνοντας την αντίθεσή του στο καθεστώς του νέου Λουδοβίκου! Διεθνή μηνύματα συμπαράστασης, φτάνουν από όλη την υφήλιο!
Ο Σαμαράς, αν ενωθεί με την «Χρυσή Αυγή», για να διασωθεί, θα έχει απέναντί του όλη την Δημοκρατική Παράταξη ενωμένη, δηλ. το 67% των πολιτών.

Το γαλλικό κανάλι ΑRTE άρχισε ειδήσεις στα ελληνικά, σε ένδειξη συμπαράστασης σε μια χώρα που η πληροφόρηση φιμώνεται, όπως σε χούντα!

Η κυβέρνηση έβαλε και λουκέτο στον εαυτό της και έθεσε τον κ. Σαμαρά σε «αυτοδίκαιη αργία»!

«Όταν βλέπεις να απολύουν τον φίλο σου, αύριο θα απολυθείς και εσύ!
Οι «παρτάκηδες, οι ρουφιάνοι και οι πονηροί» θα «απολυθούν και αυτοί!»
Δρ Κουτσούκος

Πιθανό «πισωγύρισμα», του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, προ των εκλογών, θα σημάνει τον πολιτικό τους «αργό θάνατο», αντί τον «αιφνίδιο θάνατο»...
της δεξιάς!

Το 1789 στην Γαλλία, οι ταραχές ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό ότι ο βασιλιάς διάταξε τη μετακίνηση ελβετικών και γαλλικών ομάδων στις Βερσαλίες. Πολλοί φοβήθηκαν ότι προετοιμαζόταν βασιλικό πραξικόπημα. Έτσι το βράδυ της 12ης προς 13 Ιουλίου οι εξεγερμένοι άρχισαν την αναζήτηση όπλων. Όντως, στις 14 του μηνός εισέβαλαν στο Hotel des Invalides και κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα τυφεκίων. Μετά από αυτό, πολλοί από τους πολίτες στράφηκαν στη Βαστίλη. Χιλιάδες οπλισμένοι Παριζιάνοι πολίτες όρμησαν στην Βαστίλη. Περίπου επτά χιλιάδες πολίτες
όρμησαν στη Βαστίλη απελευθέρωσαν του κρατουμένους και έκανα την Βαστίλη σύμβολο της αστικής επανάστασης.

Το 2013 η αστική δημοκρατία, είχε πληγεί από τις «επιστρατεύσεις υπαλλήλων και την διαθεσιμότητα σε αργία». Το κλείσιμο της ΕΡΤ, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μιας κοινωνίας «υπό επιστράτευση», υπό απόλυση, υπό αυτοδίκαιη αργία, υπερδανεισμένη και στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν το τελευταίο τίναγμα της ψόφιας γάτας, ενός νέου Λουδοβίκου, ενός περιφερόμενου πολιτικού πτώματος, που είχε χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία! Το «ανεξέλεγκτο» που είχαμε γράψει… ήρθε μόνο του! Στην ουσία, κανείς δεν
αντέδρασε τόσο πολύ για την ΕΡΤ αυτή καθεαυτή, γιατί ήταν ήδη μεγάλη για τα δεδομένα της ιδιωτικής αγοράς, αλλά για τον γκαιμπελίστικο τρόπο κλεισίματος της ΕΡΤ, που ξεπέρασε και αυτόν της χούντας! Είχαν προηγηθεί η επιστράτευση υπαλλήλων και ο νέος δικτατοριός νόμος, περί πειθαρχικού δημοσίων υπαλλήλων, που οδήγησε εκατοντάδες σε αναίτια «αυτοδίκαιη αργία»!
Στις εκλογές της 14 Ιουλίου 2013 η δεξιά θα πάρει το 15%, το ΠΑΣΟΚ το 13%, η ΔΗΜΑΡ το 8%, ο ΣΥΡΙΖΑ το 18%, η «Χρυσή Αυγή» αν αποκλειστεί το προσωνύμιο Χρυσή Αυγή από τον τίτλο μόνο το 10-12%, Ελεύθεροι Έλληνες 9% και διάφορα κόμματα θα παίξουν γύρω στο 3%.

Μετεκλογικά το ΠΑΣΟΚ θα παίξει τον ρυθμιστικό ρόλο, σε μια τετρακομματική ή πεντακομματική κυβέρνηση προσωπικοτήτων με το βλέμμα προς την Ευρώπη και το νέο ευρώ, που θα έρθει μετά τις Γερμανικές εκλογές και το «στραπατσάρισμα» της κ.Μέρκελ.

Το κλείσιμο της ΕΡΤ, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μιας κοινωνίας «υπό επιστράτευση», υπό απόλυση, υπό αυτοδίκαιη αργία, υπερδανεισμένη και στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν το τελευταίο τίναγμα της ψόφιας γάτας, ενός περιφερόμενου πολιτικού πτώματος, που είχε χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία!

Το «ανεξέλεγκτο» που είχαμε γράψει… ήρθε μόνο του! Στην ουσία, κανείς δεν αντέδρασε τόσο πολύ για την ΕΡΤ αυτή καθεαυτή, αλλά για τον γκαιμπελίστικο τρόπο κλεισίματος της ΕΡΤ, που ξεπέρασε και αυτόν της χούντας!

Ουδείς πίστευε, ότι η νεοτραπεζο-δικτατορία θα έκοβε το κλαδί που καθόταν επάνω δηλ. την ΕΡΤ. Η νεοτραπεζοδικτατορία ακολουθώντας τα χνάρια του Χίτλερ, προσπάθησε αφού επιστράτευσε και υποδούλωσε την κοινωνία, με την βοήθεια των
ΜΜΕ, να «τελειώνει» και με τους υπηρέτες της. Το λάθος της νεοτραπεζοδικτατορίας ήταν ότι βιάστηκε σε αυτήν την απόφαση και την εφάρμοσε με τόσο άκομψο τρόπο από αλαζονεία Λουδοβίκου ή Κρέοντος! Η δεξιά επέλεξε να χάσει τις εκλογές την ημέρα της πτώσεως της Βαστίλης όταν οι εξεγερμένοι γάλλοι μπήκαν στο φρούριο, απελευθέρωσαν του κρατουμένους και το μετέτρεψαν σε σύμβολο των επαναστάσεων της αστικής τάξης.

Πανελλαδική απεργία κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Μπαράζ απεργιών, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ και τις απολύσεις εργαζομένων. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΣΥ κήρυξαν 24ωρη πανελλαδική απεργία. Τη συμμετοχή της στην αυριανή απεργία ανακοίνωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ – ΔΥΟ).

Στο χέρι του κ. Βενιζέλου, είναι να ορκιστεί σε ένα μήνα άλλος Πρωθυπουργός, πλην του Σαμαρά. Αν τώρα συνθηκολογήσει…. το τρένο της εξουσίας δεν θα ξαναγυρίσει, οι καταστάσεις θα αλλάξουν και νέες δυνάμεις πιο τολμηρές θα εμφανιστούν μπροστά στην ατολμία! Υπάρχει Ελπίδα!
Αντισταθείτε!

Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πρόεδρος Ελληνοδιεθνής ΜΚΟ.
www.koutsoukos-anastasios.gr

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.