Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πιστοί στις αρχές της 3ης Σεπτέμβρη! Με την καθοδήγηση του Μπενύτο Μουσολίνι κι Αντωνάκη της ΕΡΕ...

φώτο από "σίβυλλα"

Τις προτεραιότητές του ως υπουργός Υγείας παρουσίασε την Παρασκευή ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι συναντήθηκε και θα συνεχίσει να έχει συναντήσεις με τους προκατόχους του στο υπουργείο.
Ο νέος Υπουργός δήλωσε μάλιστα μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM πως «η δουλειά είναι πολύ καλύτερη από αυτή που πολλοί είχαν εντύπωση ότι ήταν».
«Είχα συνάντηση χθες ενδελεχή με τον Λυκουρέντζο, τώρα με τον Σαλμά και θα έχω ίσως και μέσα στη μέρα με το Λοβέρδο» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε: «Θα τους δω όλους. Θα τους βλέπω. Για τον εξής λόγο: διότι η συσσωρευμένη εμπειρία όλων αυτών πρέπει να αξιοποιηθεί για το καλό των πολιτών».
Ο ίδιος μίλησε και για τις επικείμενες συναντήσεις με την τρόικα: «Χθες, έκανα μια πρώτη σύσκεψη και έχουμε με την τρόικα συνάντηση την ερχόμενη Τρίτη.

Ηταν πολλοί εδώ, και από την υπηρεσιακή ηγεσία. Και τους ρώτησα:
«Ρε παιδιά, ποιο από όλα αυτά που μας ζητάνε πιστεύετε ότι είναι κακό που μας τους ζητάνε». Είναι όλα απολύτως απαραίτητα και θα έπρεπε να τα έχουμε κάνει από μόνοι μας. Είναι αυτονόητα και πολύ λιγότερα από αυτά που μας έχουν πει να κάνουμε.

Η πρώτη σκέψη των πολιτών για όλα αυτά είναι:
 «Μα καλά, δεν τα έχουμε κάνει;» είπε χαρακτηριστικά ο νέος υπουργός Υγείας.
 
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.