Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Διεθνώς ρεζίλι η τρικομματική Σαμαρά και των υποτακτικών της


Το γύρο του κόσμου συνεχίζει να κάνει η απόφαση για το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ τα ξένα μέσα ενημέρωσης συνεχώς μεταδίδουν τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μετά την απόφαση της κυβέρνησης για την ΕΡΤ. Κάνουν λόγο για «κίνδυνο» στην κυβερνητική συνοχή, ενώ τονίζουν πως οι εργαζόμενοι παραμένουν στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής. Επίσης, γίνεται αναφορά στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στον διεθνή Τύπο αλλά και στην παρουσία της EDU στη χώρα μας.
Εκτενές ρεπορτάζ για τις περικοπές στη δημόσια ραδιοτηλεόραση πολλών ευρωπαϊκών χωρών όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία αλλά και η Μεγάλη Βρετανία, φιλοξενεί η γαλλική ιστοσελίδα Le Monde, με αφορμή την «ακραία περίπτωση» - όπως την χαρακτηρίζει - για το κλείσιμο της ΕΡΤ. 


Ρεπορτάζ για την ΕΡΤ και τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας φιλοξενεί και το αμερικανικό δίκτυο CBS, το οποίο σημειώνει ότι οι εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης συνεχίζουν να βρίσκονται στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής και να εκπέμπουν. Μεταδίδει επίσης την απόφαση της κυβέρνησης να ξανανοίξει ο σταθμός με λιγότερο προσωπικό. 























Δείτε αναλυτικά από ΕΔΩ τη «Βροχή» των διεθνών δημοσιευμάτων για την ΕΡΤ

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.