Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΉ - ΠΡΟΣΟΧΉ: Τελεσίγραφο (με πρόθεση σωματικής βίας) μέσα από το κυβερνητικό κανάλι για να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις του ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή

Να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις του ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή, προκειμένου "να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας", καλεί η κυβέρνηση τους εργαζομένους της πρώην ΕΡΤ, οι οποίοι πάντως φέρονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους στη μορφή που έχουν αυτές λάβει.
 Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, το υπουργείο Οικονομικών κάνει γνωστό ότι "η κυβέρνηση προχωρά στον προσδιορισμό των 2.000 αναγκαίων θέσεων για τη λειτουργία του μεταβατικού φορέα", σε συνέχεια -όπως αναφέρει- της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών για την προσωρινή λειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Γιάννης Στουρνάρας έχει ήδη δώσει εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος "να καταβληθούν 2 μηνιαίοι μισθοί στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου της πρώην ΕΡΤ, ως πρώτη δόση έναντι της συνολικής αποζημίωσης".
Σε ό,τι αφορά τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου, αναφέρεται ότι "θα καταβληθεί ένας μισθός μέχρι να υπάρξει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής και υπολογισμός τυχόν υπολοίπων".
Τα ποσά θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ.Οι εργαζόμενοι κατηγοριών ΠΕΘ, Ειδικών Συμβούλων και Μετακλητών Υπαλλήλων δεν θα λάβουν αποζημίωση, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.Με αφορμή την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

megatv

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.