Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Όταν ξεδιπλωθούν και πάλι οι δοξασμένες σημαίες των προγόνων!


Γράφει ο Δευκαλίων

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει αρχίσει καν η περιβόητη συνάντηση των τριών εταίρων της φιλομνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά. Άρα δεν γνωρίζουμε και το αποτέλεσμα της.
Η στήλη επαναλαμβάνει λοιπόν την πρόβλεψη της για το τελικό αποτέλεσμα στηριγμένη αποκλειστικά στις δικές της πληροφορίες και προηγούμενα συμπεράσματα. Έχουμε και λέμε λοιπόν…
Εκεί μέσα συνεδριάζουν τρεις άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έσωσαν την πατρίδα, αλλά επί της ουσίας έστειλαν 4.000 συμπολίτες μας στην αυτοκτονία, 1.3 εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία και βούτηξαν την εθνική οικονομία σε μία πρωτοφανή ύφεση. Και είναι κι οι τρεις συνυπεύθυνοι για αυτό το εθνικό έγκλημα, γιατί προσυπέγραψαν και οι τρεις μαζί τις εγκληματικές και εθνοκτόνες πολιτικές που οδήγησαν στα παραπάνω τραγικά αποτελέσματα.
Εκεί μέσα συνεδριάζουν τρεις άνθρωποι που ανέχθηκαν για ένα χρόνο να συνεχισθεί η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος στο καλοπληρωμένο όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας ονόματι ΕΡΤ. Όταν την ίδια ώρα τσάκιζαν χωρίς έλεος τα δικαιώματα των απόμαχων της ζωής μειώνοντας κάτω από τα όρια της φτώχειας τις ήδη πενιχρές συντάξεις τους.
Εκεί μέσα συνεδριάζουν δύο άνθρωποι που ηγούνται παρατάξεων που πρόσφεραν στο Έθνος ιδέες, αγώνες και πλήθος πεσόντων για την ελευθερία και πρόοδο των Ελλήνων τιμημένους νεκρούς. Αυτοί οι δύο όμως άνθρωποι κύλισαν στον βούρκο και την λάσπη αυτήν την τιμημένη ιστορία και παράδοση εν ονόματι της μνημονιακής εξουσίας. Και εν ονόματι της νομής της μνημονιακής εξουσίας και μόνον για αυτήν αντιδικούν και αντιμάχονται με τον...
μέχρι εχθές κυβερνητικό τους συνεταίρο. Τον σημερινό ηγέτη της δεξιάς, της παράταξης που έστελνε τους πατεράδες μας στον θάνατο και την εξορία.
Συνεπώς δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε καλό από αυτούς τους τρεις που συνεδριάζουν εκεί μέσα. Ο καθένας τους συμφέροντα ξένα προς το συμφέρον του Ελληνικού Λαού εξυπηρετεί και εκπροσωπεί. Τίποτε καλό για τους Έλληνες δεν πρόκειται να προκύψει από αυτή την συνεδρίαση. Μόνο δεσμά και δυστυχία. Και το λέει αυτό ο άσημος και ταπεινός Δευκαλίων. Ο πρώτος που πρόβλεψε αυτήν την κυβερνητική κρίση όταν όλοι οι άλλοι ζούσαν και ανέλυαν τα θετικά ή αρνητικά του  success story.
Η λύση για όλους εμάς δεν είναι να περιμένουμε τα αποτελέσματα της συνεδρίασης των εκάστοτε μνημονιακών αρχηγών. Από αυτές τις συσκέψεις μόνο δυστυχία και εξαθλίωση θα βγαίνει.
Η χαρά, η ζωή και η πρόοδος μόνον με ένα τρόπο θα επανέλθουν σε αυτό το τόπο: Όταν ξεδιπλωθούν και πάλι οι δοξασμένες σημαίες των προγόνων!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.