Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

''Χάβρα Ιουδαίων'' στην παρέλαση γιά την ''ημέρα του Ισραήλ'' στο Μανχάτταν



Ορθόδοξοι Εβραίοι (πλειοψηφία), μη ορθόδοξοι, αντιτιθέμενοι στις βαρβαρότητες του Ισραήλ στην Γάζα με τις κίτρινες μπλούζες και καμήλες, σούπερ Ορθόδοξοι με αυνθήματα ''το Ισραήλ είναι καρκίνος γιά τους Εβραίους'', με την συμμετοχή αντιπροσωπειών των Συμβουλίων των ημιδιαλυμένων Ομοσπονδιών μας (Ελληνική και Κυπριακή -με την κυπριακή Ομοσπονδία και η γεν. πρόξενος κ. Κ. Σοφιανιού- μαζί και η Παν-Μακεδονική) και με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, εορτάστηκε στις 2 Iουνίου, με παρέλαση, ''η ημέρα του Iσραήλ'' στο Μανχάτταν.
(Τι αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Haaretz στο Ισραήλ)
Σημ. 1: Οι εβραϊκές Οργανώσεις ουδέποτε συμμετείχαν σε παρελάσεις ή άλλες εκδηλώσεις της ελληνικής Ομογένειας στη Νέα Υόρκη. Απεναντίας, το προξενείο μας, κάθε χρόνο κάνει εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα.
Σημ. 2: Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Δ. Αβρααμόπουλος - αν και ήταν στη Νέα Υόρκη- ανάβαλε τελευταία στιγμή την συμμετοχή του στην παρέλαση, για να μην διασυρθεί γιά τρίτη φορά σε 4 ημέρες.

 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.