Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Αποκάλυψη: Σε Μυστική Αποστολή με εντολή Σαμαρά ο Κουβέλης!

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία

Όλοι απόρησαν με την αιφνίδια αποχώρηση Κουβέλη από την κυβέρνηση, την στιγμή που όλα συγκλίνουν ότι η λύση ήταν εύκολο να επέλθει.
Σήμερα λοιπόν, αποκαλύπτουμε το μυστικό σχέδιο πίσω απο τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
Την ώρα που όλοι πίστευαν πως υπάρχει ρήξη Σαμαρά – Κουβέλη, οι αποκλειστικές πληροφορίες μου λένε ακριβώς το αντίθετο. Η θεατρική αποχώρηση Κουβέλη ήταν ένα ύπουλο σχέδιο που εξυφάνθηκε στο Μαξίμου προκειμένου η κυβέρνηση να εξασφαλίσει την παντοδυναμία της σε βάθος χρόνου. Εντάξ, δεν ήταν και τελείως δική τους ιδέα, το κόπυ ράιτ το έχει ο Οδυσσέας στον Τρωικό πόλεμο εδώ και κάτι χιλιετίες…
Πως θα χρησιμοποιηθεί ο Κουβέλης ως “Δούρειος Ίππος”;
Μα φυσικά με την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Κουβέλη!
Με την αντιστασιακή του ενέργεια, ο Κουβέλης βρίσκεται ένα βήμα πριν την συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που θα σημάνει την καταστροφή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τελευταία φορά που ο Κουβέλης υπήρξε στον ΣΥΡΙΖΑ, τα ποσοστά του κόμματος “άγγιξαν” το 4%. Φανταστείτε Θάνο Μαργαρίτη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και τα άλλα παιδιά, να κραυγάζουν για “την κυβέρνηση του μνημονίου” και τον “δρόμο της Αριστεράς” δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα.
Πραγματικά επαναστατική πράξη, η επιστροφή στην …εξωκοινοβουλευτική αριστερά!
Και ας φωνάζει ο δύστυχος ο Λαφαζάνης που το είχε μυριστεί εδώ και μέρες…
ποιός τον ακούει.

Υπάρχει και η άλλη άποψη για τους λόγους για τους οποίους ο Φώτης Κουβέλης αποχώρησε από την κυβέρνηση επιχειρεί να δώσει το γερμανικό περιοδικό Focus.
Όπως γράφει, κάνοντας μια αναδρομή στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, το θέμα της ΕΡΤ δεν ήταν το μείζον θέμα διαφωνίας. (κάτι είχαμε καταλάβει, αλλά δεν μας άφηνε η ζέστη)

Οι λόγοι αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από τον κυβερνητκό συνασπισμό «είναι πολύ πιο βαθείς από την ΕΡΤ» και αφορούν «μια πολιτική και οικονομική άβυσσο».

Το Focus συνδέει τις αποκρατικοποιήσεις με την έξοδο της ΔΗΜΑΡ από την τρικομματική κυβέρνηση, κάνοντας αναλυτική αναφορά στον διαγωνισμό της ΔΕΠΑ.

Επίσης, αναφέρεται και στις σχέσεις των τριων πολιτικών αρχηγών, παρουσιάζοντας τον Κουβέλη να είναι δυσαρεστημένος με τον Σαμαρά. Επίσης, το περιοδικό κάνει αναφορά και στον Μανιτάκη και τους χειρισμούς του ως Υπουργός, αλλά και τη στάση των συναδέλφων του που προέρχονται από άλλα κόμματα.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.