Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Με τους υβριστές και του ανθέλληνες πολιτικούς... "αυτό" ανακηρύσσεται η Χ.Α. σε πατριωτική δύναμη εξόδου από την κρίση - Κάποιοι από λέσχες και στοές πέτυχαν το σκοπό τους... συγχαρητήρια δουλόφρονες και επίορκοι, άξιος ο μισθός σας...

Χρυσή Αυγή κατά της μαύρης νύχτας της δημοκρατίας


Δεν είμαι υπέρ της ποινικοποίησης του λόγου, της άποψης, ή των συναισθημάτων (φόβου, μίσους, κλπ.) εφόσον αυτά δεν προτρέπουν ανοιχτά και απροκάλυπτα σε πράξεις βίας. Διαφωνώ ακόμη και με την ποινικοποίηση της αμφισβήτησης του ολοκαυτώματος. Γιατί να τιμωρείται όποιος είναι ανιστόρητος ή έχει από τη φύση τον α' ή το β' βαθμό νοημοσύνης, ή κάποια προκατάληψη, και ερμηνεύει τα ιστορικά γεγονότα έτσι ή αλλιώς; Όμως στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, συμβαίνουν τραγελαφικά πράγματα που μόνο με μαζική προσβολή της ολιγαρχίας (με κοινοβουλευτική προβιά) από σχιζοφρένεια είναι δυνατό να εξηγηθούν. ...

Μπορείς να αρνείσαι το Θεό και να τον βλασφημάς, ν' αρνείσαι την πατρίδα σου, την ιστορία σου (βλέπε Μαρία Ρεπούση), τη θρησκεία σου και κάθε πατροπαράδοτο ιερό και όσιο και να μην τιμωρείσαι. Έτσι όμως και αρνηθείς το ολοκαύτωμα, έχεις διατελέσει ποινικό αδίκημα και θα τιμωρηθείς! Αν αυτό δεν είναι "άνωθεν" κυνικός βιασμός της ελευθερίας της γνώμης, της έκφρασης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τότε αυτοί που πασχίζουν για την υπογραφή τέτοιων αντιδημοκρατικών νόμων κάτι φοβούνται, ίσως κάτι θέλουν να κρύψουν ή απλά σπάζουν πλάκα με την ηλιθιότητα των κυβερνήσεων που ελέγχουν οικονομικά και των ανεγκέφαλων λαών που τις ψηφίζουν. Υποψιάζομαι ότι πρόκειται για συνδυασμό και των τριών.

Επί εβδομάδες τώρα, λες και η υπό πτώχευση χώρα μας δεν έχει άλλα κατεπείγοντα καυτά προβλήματα για να λύσει, τα κόμματα του κατ' ευφημισμό "συνταγματικού τόξου" με σημαιοφόρο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, γνωστό και ως "εξολοθρευτή", πατέρα του αντισυνταγματικού νόμου περί (ΜΗ) ευθύνης υπουργών και του χαρατσιού της ΔΕΗ, διαγκωνίζονται ποιο θα φέρει το σκληρότερο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που θα ποινικοποιεί ακόμη και το βήχα εναντίον μεταναστών.

Βασικός πυλώνας όλων των αντισυνταγματικών αντιρατσιστικών νομοσχεδίων είναι η ποινικοποίηση της άρνησης του ολοκαυτώματος των Εβραίων. Εδώ οι καραδημοκράτες αντιραστιστές διαγκωνίζονται ποιο θα επιβάλλει την πιο βαριά ποινή για το έγκλημα αυτό!

Βγαίνει λοιπόν και η Χρυσή Αυγή με το δικό της αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και, όπως ακούστηκε και στο video, οι μεν πολιτικοί του "συνταγματικού τόξου" πνέουν μένεα εναντίον της, οι δε "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι περιγράφουν το γεγονός με έκδηλη ειρωνεία και αποστροφή, μπας και θεωρηθούν συμπαθούντες της Χ.Α. και χάσουν το ψωμί τους.

Για τόοοση δημοκρατία του κ@@ου μιλάμε!

«Προσβολή για τη Δημοκρατία» το αντιρατσιστικό που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή είναι ο τίτλος χθεσινού άρθρου που βρήκα στα Νέα. Πω, πω συμφορά που μας βρήκε! Η Χρυσή Αυγή προσέβαλε τη "δημοκρατία" των λαμογιών, της μίζας και της αρπαχτής! Απαράδεκτοι, παρόλο που ο αρχηγός της έχει δηλώσει  πως δεν είναι ρατσιστές! (Δείτε εδώ.)

«Πρόκειται για μια πρόταση που κινείται στο εντελώς αντίθετο ρεύμα από αυτό των κομμάτων του συνταγματικού τόξου και υιοθετώντας μια στρεβλή λογική κάνει λόγο για "πάταξη ρατσισμού κατά των... Ελλήνων"», γράφει μεταξύ άλλων η καλή εφημερίδα.

Τα αποσιωπητικά στην ανωτέρω φράση δείχνουν ότι ΤΑ ΝΕΑ δεν πιστεύουν πως υπάρχει ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Και όμως υπάρχει! Το φαινόμενο Ρεπούση είναι ένα σκαστό παράδειγμα.  Όχι μόνο δεν τιμωρείται που αρνείται την ιστορική αλήθεια, αλλά συνεχίζει  να είναι και Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου και συνεχίζει να διδάσκει την ιστορία της στο Πανεπιστήμιο. Έτσι όμως και αρνηθεί το ολοκαύτωμα των Εβραίων θα πεταχτεί στο πυρ το εξώτερο!



Αν αυτό δεν είναι ανθελληνικός ρατσισμός, τότε κακοήθης παράνοια έχει προσβάλει συλλήβδην τους καραδημοκράτες. Ας δούμε τη σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής όπως τη δημοσιεύουν ΤΑ ΝΕΑ:

«Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση Νόμου για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων

Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε: ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Τα συστημικά κόμματα διαγωνίζονταν για ημέρες ολόκληρες, ποιο θα καταθέσει το πιο αυστηρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, για να διαιωνίσει την παραβατικότητα και να κάνει τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στη χώρα μας. 


Η απάντησή μας σε αυτό το αίσχος ήρθε άμεσα από το Νομικό Τμήμα της Χρυσής Αυγής. Στη σχετική Πρόταση Νόμου που κατέθεσε σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου αναφέρονται λεπτομερώς οι νομικές πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν, ώστε να περιοριστεί άμεσα η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Εκτός αυτού, η Πρόταση Νόμου της Χρυσής Αυγής περιέχει και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να παταχθούν οι υβριστές της Ελληνικής Ιστορίας. Δεν είναι τυχαίο πως μέσα στο γενικό "αντιρατσιστικό" κλίμα εμφανίστηκε πάλι η αλήστου μνήμης Ρεπούση, για να αμφισβητήσει ακόμη και τον χορό του Ζαλόγγου. Για την πάταξη τέτοιων θλιβερών φαινομένων που στοχεύουν στον αφελληνισμό της Πατρίδας μας, το σχέδιο Νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή προβλέπει αυστηρότατες ποινές.»

Τι το περίεργο βρίσκετε στο ανωτέρω νομοσχέδιο της Χρυσής Αυγής; Η δράση δεν φέρνει την ανάλογη αντίδραση;

Η Μαρία Ρεπούση και οι κατ' αυτήν "εθνικοί μύθοι" από integrity_always

 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.