Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η δεξιά στροφή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ… τους οδηγεί σε αυτοκτονία!

Της Μαριάννας Τσήπα
Η σημερινή δημοσκόπηση από την Pulse RC για το Ποντίκι, αντιμνημονιακή εφημερίδα πολύ κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτει ότι η δεξιά στροφή των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ για να προσελκύσουν συντηρητικούς ψηφοφόρους, έχει αντίθετα αποτελέσματα.
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, προφανής στοχεύοντας τη δεξαμενή της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής και αγανακτισμένους νεοδημοκράτες, έχουν ρίξει το βάρος της πολιτικής τους στους ώμους γραφικών βουλευτών τους που θήτευσαν στη Ν.Δ. και το ΛΑΟΣ, σε στελέχη της ΕΝΕΚ του νεοφασίστα Βορίδη, εγκαταλείποντας το χώρο του ριζοσπαστικού ΠΑΣΟΚ και των κινημάτων πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ με επαναλαμβανόμενες δεξιόστροφες κωλοτούμπες, προφανώς κι αυτός στοχεύοντας το δεξιό εκλογικό σώμα και το μέλι της διακυβέρνησης ως νέο ΠΑΣΟΚ, βλέπουν τις απώλειες και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν!
Παρά την εξαθλίωση του λαού ο ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί τη δεξιά στην πρώτη θέση κι οι ΑΝΕΛ κινδυνεύουν να μην μπουν στη βουλή.
Δεν μπορούν να διαπιστώσουν τα αυτονόητα!
Οι αγανακτισμένοι δεξιοί ψηφοφόροι, αλλά κι όσοι μετακόμισαν προσωρινά στη χρήση αυγή, δεν αναζητούν ένα νέο δεξιό σχήμα. Θα επιστρέφουν σταδιακά στη μητέρα δεξιά.
Οι ριζοσπαστικοποιημένοι ψηφοφόροι που είδαν στο ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ μια σκληρή αντιμνημονιακή πολιτική, τώρα με τις δεξιές κωλοτούμπες… τους αποχαιρετούν.
Σε λίγο τα χειρότερα για το αντιμνημονιακό μέτωπο που είχε προσφέρει ελπίδες για μια άλλη πολιτική.
Τι κρίμα ένας καραδεξιός (πέρασε κι από το ΛΑΟΣ) απόστρατος καραβανάς και μερικοί εκσυγχρονισμένοι ροζ «αριστεροί» της πλάκας να οδηγούν δυο κόμματα στην αυτοκτονία.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.