Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Τα μαζεύει ο Ντινόπουλος

Σχετικό:ΒΙΝΤΕΟ-Τι έλεγε ο Ντινόπουλος για την αποκάλυψη της Realnews 

Τα μαζεύει ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος είχε αμφισβητήσει την αποκάλυψη της Real News  στις 26 Μαϊου περί αναστολής λειτουργίας της ΕΡΤ.
«Όφείλω μια διευκρίνιση. Άκουγα στον Real Fm τον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος αναμετέδωσε εκείνη την αντιπαράθεσή μας και μάλιστα συνόδευσε εκείνη την αναμετάδοση με ένα σχόλιο "πού είναι τώρα ο Ντινόπουλος;" Λοιπόν, ο Ντινόπουλος είναι εδώ και απαντάω σε αυτό το σχόλιο.
Πρέπει να σας το πω. Ότι όντως αποδείχθηκε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα την ημέρα εκείνη ήταν καλύτερα πληροφορημένη από εμένα. Είναι μία πραγματικότητα και οφείλω να το αναγνωρίσω», είπε ο κ. Ντινόπουλος σήμερα, μιλώντας στο απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ.
«Είχε καλύτερη πληροφόρηση η συντάκτρια του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, η κυρία Μακρή, από την πληροφόρηση που είχα εγώ. Κοντολογίς, η συγκεκριμένη εφημερίδα ήξερε πριν από 20 ημέρες αυτό, που εγώ έμαθα 2-3 ώρες πριν συμβεί», συμπλήρωσε.
ΒΙΝΤΕΟ-Τα μαζεύει ο Ντινόπουλος:


========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.